2018-01-22 20:19:19
Φωτογραφία για Ποιες είναι οι λέξεις που αν έχεις στο προφίλ σου, θα δεχτείς περισσότερες προτάσεις για ραντεβού
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι έχουν μπει όσο τίποτα άλλο στη ζωή μας. Οι λόγοι χρήσης τους είναι διαφορετικοί για τον καθένα με άλλους να τα θεωρούν εργαλείο επαγγελματικό, άλλοι τόπο επικοινωνίας με φίλους και αρκετοί άλλοι χώρο… γνωριμιών. Μάλιστα το τελευταίο, παρ’ όλα τα προσχήματα, κατακτά έδαφος, αφού το… παιχνίδι εδώ μέσα μπορεί και παίζεται σχετικά εύκολα.

Αυτά τα παραπάνω φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε και ένα site γνωριμιών και προχώρησε σε ανάλυση των στοιχείων που δημοσίευαν οι χρήστες του στις προσωπικές τους σελίδες στα social media. Έτσι, κατάφερε να εντοπίσει μία λέξη που είναι σε θέση να φέρει σε μία γυναίκα πολύ περισσότερες προτάσεις για ραντεβού. Και φυσικά, από τη στιγμή που την ανακοίνωσε όλες οι γυναίκες τρέχουν να ανανεώσουν τα προφίλ τους τόσο στα site γνωριμιών όσο και στα social media.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 7,000 χρήστες της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk, οι γυναίκες που έχουν συμπεριλάβει στα ενδιαφέροντα τους ή στο προφίλ της τη μαγική λέξη «πιλάτες» έχουν 160% περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουν τους υποψήφιους συντρόφους
. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι η συγκεκριμένη γυμναστική θεωρείται η πιο «σεξουαλική του κόσμου», αφού κάθε φορά που αναφέρει κάποια το όνομα τους το μυαλό του συνομιλητή της πηγαίνει στους δυνατούς μύες, αλλά πάνω απ’όλα στην ευλυγισία του σώματος.

Αν πάλι δεν είναι η γυμναστική που προτιμάς μην ανησυχείς και κυρίως μην καταφεύγεις σε ψέματα, αφού υπάρχουν και άλλα είδη γυμναστικής που θεωρούνται το ίδιο… σεξουαλικά, όπως το kick-boxing και στην συνέχεια η zumba και η γιόγκα.

Βέβαια, προς προειδοποίηση των ανυποψίαστων αντρών, πρέπει να πούμε πως καλό θα ήταν να μην πιστεύουν οτιδήποτε διαβάζουν στα social media ή στα σάιτ γνωριμιών. Κι αυτό γιατί μία άλλη έρευνα απέδειξη πως περίπου το 11% των γυναικών κάτω των 25 ετών παραδέχθηκε ότι λένε ψέματα πως κάνουν πιλάτες προκειμένου να εντυπωσιάσουν έναν άντρα που τις ενδιαφέρει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ