2018-01-23 00:23:44
Φωτογραφία για Σέρρες: Σπείρα πιτσιρικάδων άδειασε έξι σπίτια
Από τις 23 έως τις 31 Δεκεμβρίου Οι τρεις ανήλικοι Έλληνες ηλικίας 15, 16 και 17 χρόνων, που φέρονται να αποκόμισαν λεία αξίας 6.480 ευρώ, δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρουΣτο διάστημα από τις 22 ως τις 31 Δεκεμβρίου, που ο κόσμος διασκέδαζε

ή ψώνιζε στα μαγαζιά των Σερρών, μια παρέα τριών ανήλικων παιδιών τρύπωνε στα σπίτια τους και άρπαζε χρήματα, χρυσαφικά και πολύτιμα αντικείμενα! Έξι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, που ερευνούν αν διέπραξαν και άλλες.

Οι τρεις ανήλικοι Έλληνες ηλικίας 15, 16 και 17 χρόνων, που φέρονται να αποκόμισαν λεία αξίας 6.480 ευρώ, δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, μαζί με μια ακόμη που σχηματίστηκε σε βάρος των ηλικίας 35, 40 και 52 χρόνων γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Στα χέρια των ανδρών της Άμεσης Δράσης έπεσε αργά το βράδυ του Σαββάτου μία 37χρονη τσιγγάνα, η οποία είχε ξαφρίσει νωρίτερα έναν 60χρονο στη Λαμία. Η δράστιδα είχε πλησιάσει τον άτυχο άνδρα και τον είχε απασχολήσει, καταφέρνοντας να «βουτήξει» από την τσέπη του 355 ευρώ. Αμέσως μετά, είχε διαφύγει με το αυτοκίνητο ενός συνεργού της που δεν εντοπίστηκε. Όταν προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο , αναγνωρίστηκε από τον 60χρονο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενη για κλοπή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ