2018-01-23 07:31:58
Φωτογραφία για Ειδικό σχέδιο προστασίας των συμβολαιογραφείων που διεξάγουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από την ΕΛΑΣ
Για «αφαίμαξη» των υπηρεσιών προειδοποιούν οι συνδικαλιστές Θα περιλαμβάνει αυξημένες περιπολίες της ΔΙΑΣ και επιτήρηση από αστυνομικούς με πολιτικά.Με αυξημένες

περιπολίες ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και αστυνομικούς με πολιτικά θα προσπαθήσει η ΕΛΑΣ να στήσει ασπίδα προστασίας για τα συμβολαιογραφεία μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων σε βάρος συμβολαιογράφων κυρίως για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τις σχετικές διαταγές εξέδωσε, σύμφωνα με την Καθημερινή, στις 18 Ιανουαρίου ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής λίγες ώρες, δηλαδή, μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18.

Η πρώτη από τις δύο διαταγές προβλέπει επιπλέον περιπολίες δικυκλιστών της ΔΙΑΣ σε Ακαδημίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, Γ΄ Σεπτεμβρίου κ.α.

Η δεύτερη διαταγή απευθύνεται σε κατά τόπους τμήματα και υποδιευθύνσεις ασφαλείας ζητώντας τη διάθεση αστυνομικών με πολιτικά για την προστασία των συνολικά 18 συμβολαιογραφείων της Αττικής.

Κάθε ένα από αυτά τα γραφεία που διεξάγει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προβλέπεται, βάσει της διαταγής, να επιτηρείται από τέσσερις αστυνομικούς σε δύο βάρδιες: 7:00-15:00 και 15:00-22:00
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ