2018-01-23 10:32:05
Φωτογραφία για «Έσκαψε το λάκκο» του ο Μπουτάρης. Εμπόλεμη ζώνη η Θεσσαλονίκη – Βεντέτα ανοίγει με τους ΠΑΟΚτσήδες [Βίντεο-Εικόνες]
Βεντέτα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πάει να ανοίξει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, καθώς ο Γ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στην εμπρηστική επίθεση στο κτίριο όπου στεγαζόταν η κατάληψη “Libertatia” στη Λεωφόρο Στρατού και κάηκε ολοσχερώς.

Αποκάλυψε πως η επίθεση έγινε από ΠΑΟΚτσήδες.

«Το κτίριο κάηκε από δύο αντιφρονούσες ομάδες ΠΑΟΚτσήδων. Οι μισοί ήταν υπερεθνικιστές, οι άλλοι ήταν αναρχικοί. ΠΑΟΚτσήδες. Μαλώνουν μεταξύ τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Οι αναρχικοί την Δευτέρα, προσπάθησαν να εκδικηθούν για τα χθεσινά και λίγη ώρα μετά την έναρξη της πορείας διαμαρτυρίας, σημειώθηκαν επεισόδια, μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών των ΜΑΤ.

To κάλεσμα έγινε μετά τον εμπρησμό που σημειώθηκε εχτές από κουκουλοφόρους, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων. Κατά την διάρκεια της πορείας υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση των αναρχικών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και όταν αυτές πλησίασαν αρκετά τους ζήτησαν να απομακρυνθούν. Μάλιστα έβαλαν τραπεζάκια και καρέκλες από παρακείμενο μαγαζί για να σχηματίσουν φραγμό. Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει δημιουργήσει φραγμό με κλούβα των ΜΑΤ κατα μήκος του δρόμου.


Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές θέλησαν να κινηθούν προς την Δελφών αλλά είχε μπει φραγμός από την κλούβα των ΜΑΤ. Γι’ αυτό το λόγο πέταξαν εύφλεκτο υλικό στην ρόδα της κλούβας. Οι αστυνομικές δυνάμεις ανταπέδωσαν με δακρυγόνα και κροτίδες κρότου λάμψης και προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, για να απωθήσουν τους νεαρούς και προχώρησαν σε τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές.

Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο:
fnews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ