2018-01-23 11:07:33
Φωτογραφία για Ζώδια: Οι σκληρές συμβουλές που πρέπει να ακούσετε για το 2018!
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τη σκληρή αλήθεια! Ήδη διανύουμε τον πρώτο μήνα του νέου έτους, και πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και ακόμη περισσότερο να εφαρμόζουμε τις αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας! Αλλαγές που οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα και γενικότερα μία πιο ευτυχισμένη ζωή. Μερικές φορές, όμως, για να κάνουμε αυτές τις αλλαγές απαιτείται και… σκληρή αγάπη. Τσεκάρετε τις καλύτερες συμβουλές και τις σκληρές αλήθειες που αφορούν το ζώδιό σας και ετοιμαστείτε να διαπρέψετε αυτή τη χρονιά!

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Εντάξει, οι Κριοί το 2017 πέρασαν μία χρονιά που έπρεπε να συγκροτήσουν τον εαυτό σου για το μέλλον, κοινωνικά, οικονομικά, αλλά και από πλευράς επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Τώρα, το 2018 βρίσκεστε ακριβώς στη στροφή, κι ενώ η επιτυχία είναι μπροστά σας, το μεγαλύτερο εμπόδιο είστε εσείς οι ίδιοι! Μην το κάνετε αυτό! Μην γίνετε ο λόγος που θα αποτύχετε. Πάρτε έξυπνες αποφάσεις, ακολουθήστε τις σωστές παρορμήσεις και πιστέψτε ότι όλα θα εξελιχθούν όπως θα έπρεπε. Μπορεί να είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε τον κόσμο, αλλά αν δεν το κάνετε θα είναι μια επιζήμια παράμετρος για την επιτυχίας σας.


Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Μην «κολλήσετε» σε ένα μοτίβο. Φέτος, σπάστε τα δεσμά σας, απελευθερωθείτε από το καθημερινό σας σύστημα, στο οποίο έχετε προσκολληθεί τόσο… απεγνωσμένα. Ο φόβος για την αλλαγή, το μόνο που κάνει είναι να περιορίζει τις δυνατότητές σας. Βγείτε έξω και δοκιμάστε τον κόσμο με έναν νέο τρόπο. Ανακαλύψτε κάτι νέο μέσα σας. Μην αφήνετε το πεισματικό σας χαρακτήρα να σας κρατά πίσω. Έχετε τόση φωτιά μέσα σας, αφήστε την να γίνει πυρκαγιά!

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Θα χρειαστεί να επιβραδύνετε τον καθιερωμένο σας ρυθμό και να αφιερώσετε μία στιγμή για να συνειδητοποιήσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας. Αρκετά έχετε δαπανήσει την ενέργειά σας σε λάθος πράγματα! Σταματήστε να σκορπάτε τον εαυτό σας και αρχίστε να σκέφτεστε με συνέπεια για εσάς και τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Είναι εύκολο για σας να παγιδευτείτε στις κοινωνικές συμβάσεις αλλά θυμηθείτε ότι δεν είναι απαραίτητο να αρέσετε σε όλους.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Είστε καταπληκτικοί! Σταματήστε επιτέλους με όλες αυτές τις σκέψεις αυτοκαταστροφής. Είναι ψυχοφθόρο και πρέπει να αρχίσετε να το συνειδητοποιείτε. Η διαρκής σας αμφιβολία για το ποιοι είστε και τι κάνετε, θα σας φέρει πάλι πίσω, και το 2018 είναι ακόμη πιο σημαντικό να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Μόλις αρχίσετε να το συνειδητοποιείτε αυτό, θα είναι η χρονιά αυτή που θα αλλάξετε τον κόσμο!

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Το 2018 θα είναι εξίσου συναρπαστικό όπως κι εσύ, αλλά επιτέλους, σταματήστε να είστε τόσο… αναιδείς! Σίγουροι για τον εαυτό σας, ναι! Η αυτοπεποίθηση σας κάνει να λάμπετε και φυσικά εκπέμπετε μια αύρα θετικότητας, αλλά συχνά το παρακάνετε με την αυτοπροβολή και αυτό θα σας ζημιώσει. Ανεξάρτητα από τη χρονιά, καταφέρνετε να πάρετε οποιαδήποτε μάταιη κατάσταση και να υπαγορεύσετε εσείς το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κατανοήσετε την έκταση των ικανοτήτων σας. Αν υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας, μπορεί να χειροτερέψετε τα πράγματα. Παραμείνετε ο γεννημένος ηγέτης που είστε αλλά μην το παρατραβάτε!

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Φέτος, αφήστε τον κόσμο να μάθει ποιοί είστε και σταματήστε να νοιάζεστε για το τι κάνουν οι άλλοι. Μπορείτε να είστε τόσο επικριτικοί με τον εαυτό σας, και αυτό σας οδηγεί να επικρίνετε τον κόσμο γύρω σας, αλλά πρέπει να εστιάσετε στα θετικά. Φέτος, θα πρέπει να αφεθείτε με τα πράγματα, στα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Σας κάνει να νιώθετε ανίσχυροι, κάτι που δεν οδηγεί πουθενά. Είστε ισχυροί και η παρουσία σας και μόνο σ' αυτόν τον κόσμο είναι πολύ επιδραστική από ό, τι συνειδητοποιείτε.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ρωτήστε τον εαυτό σας το εξής: Γνωρίζετε τον εαυτό σας, όπως θα θέλατε να τον σκέφτεστε; Η παρουσία άλλων ανθρώπων σας παρηγορεί, αλλά μαθαίνοντας ακριβώς ποιοί είστε ως άτομα θα είναι η πιο μεγάλη δύναμή σας. Επομένως, μην συμπεριφέρεστε σαν μωρό και μάθετε να είστε μόνοι. Δεν λέμε να απομονωθείτε εντελώς από τον κοινωνικό σας κύκλο, λέμε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Θα επωφεληθείτε! Αρχίστε να ορίζετε στόχους για τον εαυτό σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο μακριά θα σας πάει η ανεξαρτησία σας.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μπορεί να μην θέλετε καν να το ακούσετε, αλλά θα σας το πούμε ούτως ή άλλως. Πρέπει να ηρεμήσετε! Η έντασή σας μπορεί να σας δυσκολεύει να φτάσετε σε ό, τι θέλετε και απομακρύνει τους ανθρώπους από κοντά σας. Γι’ αυτό κατεβάστε ρυθμούς και εντάσεις αυτή τη χρονιά. Το πάθος σας μπορεί να είναι σαρωτικό και τελικά σας οδηγεί σε απογοητεύσεις αφού οι άνθρωποι αδυνατούν να σας παρακολουθήσουν. Πρέπει λοιπόν να μάθετε πώς να ελέγχετε αυτή την πτυχή του εαυτού σας. Είσαι απίστευτα επινοητικοί, οπότε βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας το 2018, αλλιώς το νέο έτος θα σας υποδείξει τον δρόμο!

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Σταματήστε να τριγυρνάτε άσκοπα και αποφασίστε να σφυρηλατήσετε ένα μονοπάτι για τον εαυτό σας. Το 2017 ήταν μία χρονιά «σκορποχώρι», ήσαστε εδώ και παντού, οπότε πρέπει το 2018 πρέπει να συγκεντρωθείτε, γιατί αλλιώς θα σπάσουν όλα τα κομμάτια σας. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά κομμάτια. Σταματήστε να είστε τόσο άστατοι με τα πάντα στη ζωή, σταματήστε να σπαταλάτε τον χρόνο σας και αρχίστε να συνειδητοποιείτε ότι ελέγχετε το πεπρωμένο σας. Μην νομίζετε ότι το να παίζετε τον «μπαλαντέρ» σε όλα, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Πάντα τοποθετείτε τον εαυτό σας σε αυτή τη φανταστική γωνιά, πάντα πιστεύοντας ότι είστε εσείς ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο. Σταματήστε, είναι εντελώς ανώφελο! Και κυρίως, σταματήστε να παίρνετε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας, ειδικά, όταν δεν χρειάζεται. Έχετε συμμάχους και ανθρώπους που σας αγαπούν. Μην λέτε στον εαυτό σας ότι είστε ο μόνοι που μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας –αυτά τα έρημα Αιγοκεράκια-, δεν είστε υπερήρωες! Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια. Το 2018 είναι τελικά η χρονιά που αναγνωρίζεστε για την εργασία σας, αλλά μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που σας βοήθησαν στη διαδρομή και σας ενθάρρυναν να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αρχίστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας και δουλέψτε για να απαλλαγείτε από αυτά. Έχετε επιβαρύνει τον εαυτό σας, κρύβοντας όλα τα φαινομενικά μικρά θέματα κάτω από το χαλί. Τώρα, το 2018 είναι εδώ, και αυτά τα "μικρά" θέματα έχουν σιγά-σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους, κομμάτι με κομμάτι. Αναγνωρίστε το, αρχίστε να ολοκληρώνετε όλα τα ημιτελή πράγματα και προχωρήστε με καθαρότερο μυαλό και στόχο. Έχετε τόση πολλή δύναμη, συγκεντρώστε τις εσωτερικές δυνάμεις σας, που τις έχετε κρύψει μέσα σας και πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Κάθε χρόνο λέτε στον εαυτό σας το ίδιο ψέμα, «τα πράγματα θα είναι διαφορετικά». Είναι ψέμα, επειδή περιμένετε να συμβεί η αλλαγή, ενώ εσείς κάθεστε, χωρίς να κάνετε τίποτα γι’ αυτό. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ διαφορετικά και το ξέρετε, παρά μόνο μέχρι να ενεργήσετε εσείς. Πρέπει να αφήσετε την αρνητικότητα. Κι άλλωστε, το ξέρετε ότι δεν ξανακολλάει ό,τι σπάει, αλλά δεν πειράζει! Έτσι είναι η ζωή. Μερικές φορές τα πράγματα δεν μπορούν ποτέ να επανέλθουν εκεί που ήταν, αλλά μόλις μάθετε να τα αφήνετε όπως είναι, θα ανοίξετε τον εαυτό σας στην ευτυχία και τη θετικότητα που έχετε ξεχάσει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν στον κόσμο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ