2018-01-23 11:57:50
Φωτογραφία για Αγρίνιο: 6,5 χρόνια μετά, η Μαρίζα Γουργολίτσα νιώθει δικαιωμένη (VIDEO)
 Ένοχος κρίθηκε ο γιατρός που άφησε παράλυτη μία νεαρή φοιτήτρια στην Κρήτη.

      Η Μαρίζα είναι μία νέα γυναίκα, που είχε όνειρα για τη ζωή της. Καταγόταν από το Αγρίνιο, ήταν φοιτήτρια στο μαθηματικό του πανεπιστημίου της Κρήτης και παράλληλα δούλευε για να τα βγάλει πέρα.

       Τον Ιούλιο του 2011 ένιωσε αφόρητους πόνους στη μέση και την πλάτη, παρουσίασε αυχενική δυσκαμψία και έντονη ζαλάδα. Πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και της είπαν πως έχει πάθει ψύξη και της χορήγησαν μυοχαλαρωτικά. Οι πόνοι όμως ήταν αφόρητοι και την επόμενη μέρα ξαναπήγε στο νοσοκομείο........         Ο γιατρός την υπέβαλε σε αξονική εγκεφάλου και της είπε πως όλα είναι καλά. Την τρίτη μέρα η κατάστασή της επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ που εφημέρευε και τότε μία άλλη γιατρός της είπε πως είναι έγκυος κι έπρεπε να κάνει υπέρηχο.

Η κοπέλα άρχισε να παραλύει. Ήδη δεν έλεγχε καθόλου το ένα της πόδι και μέσα σε λίγες ώρες έχασε την αίσθηση και στο άλλο. Με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε πως είχε μόρφωμα στο νωτιαίο μυελό.

  6,5 χρόνια μετά, η Μαρίζα Γουργολίτσα νιώθει δικαιωμένη καθώς ο γιατρός που κατηγορεί για ιατρικό λάθος τιμωρήθηκε σε πρώτο βαθμό, με 2 χρονια φυλάκιση.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ. http://sinidisi.gr/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ