2018-01-23 23:20:19
Φωτογραφία για Έκπληξη Νο 2: Αποστρατεύεται ο διευθυντής των αδιάφθορων Τάσος Αναστασάκος - Ποιος αποκτά προβάδισμα για διοικητής ασφάλειας
Οι κρίσεις ειδικά στο θέμα της αποστρατείας του ταξίαρχου Τάσου Αναστασάκου, αρχίζουν ν' αποκτούν παράλογο χαρακτήρα δεδομένου ότι ο ίδιος ο κ. Τόσκας παρουσίασε τον

μέχρι πρότινος επικεφαλής των αδιάφθορων στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής, ως τον ικανότερο διάδοχο του κ. Σταύρου Σταυρόπουλου στη θέση αυτή. 

Πολύ δε περισσότερο όταν όλες οι πληροφορίες έφεραν τον κ. Αναστασάκο μέχρι πριν από λίγη ώρα ως τον πιθανότερο διάδοχο του κ. Παπαζαφείρη στη θέση του διοικητή της ασφάλειας Αττικής. Συνεπώς, είτε ο κ. Τόσκας είχε παραπλανηθεί όταν τον εμφάνιζε ως την καλύτερη δυνατή επιλογή και θα έπρεπε πρώτα να κόψει αυτρούς που τον πρότειναν αλλά δεν το έκανε, είτε υπερίσχυσαν υπέρτερες δυνάμεις, όπως για παράδειγμα της ΚΥΠ , που τον συνεδεαν με αξιωματικό που αποστράτευσαν πέρσι. Αν είναι έτσι όμως, τις κρίσεις της ΕΛΑΣ ας την κάνει η ΚΥΠ για να μην υπάρχει κανενός είδους πρόβλημα και προβληματισμοί. 

Μετά και από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, ως πιθανότερος νέος διοικητής ασφάλειας είναι ο κ. Γιώργος Ψωμάς, που μέχρι πρότινος προορίζνταν για τη θέση του αναπληρωτή αττικάρχη.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ