2018-01-25 22:02:47
Φωτογραφία για Δεν δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη
Η ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν έκανε και το καλύτερο της παιχνίδι. Η Ένωση με άνεση και με σβηστές τις μηχανές, κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, παρότι ο Ολυμπιακός την μοναδική φορά που απείλησε ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο σε δυο φάσεις. Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε απ’ τους «Ερυθρόλευκους», κρατώντας με άνεση το 0-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε κερδίσει κάτι παραπάνω με κάποιες φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά απ’ την εστία του Προτό, αλλά δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Ο Δικέφαλος έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, περιορίζοντας επιθετικά τον Ολυμπιακό και καταφέρνοντας να βγουν πιο πολύ επιθετικά στο παιχνίδι, κάτι που δεν το έκαναν στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να ήταν καλύτερη στο αρχικό διάστημα μέχρι το 20λεπτό, αλλά απ’ εκεί και έπειτα κρατούσε την μπάλα και απειλούσε μόνο από μακρινή απόσταση
. Με την Ένωση να καταφέρνει να μην χάσει για ακόμα ένα ματς, με ιδιαίτερη άνεση, κρατώντας το αήττητο της σερί ενεργό. Παρότι η ομάδα έχει όλο αυτό το διάστημα αρκετές απουσίες, από παίκτες της που την ανέβαζαν κατά πολύ επίπεδο με την ποιότητα τους και την έβαζαν να είναι σχεδόν κυρίαρχη στο ματς, με «χτυπητή» απουσία του Πέτρου Μάνταλου σε αρκετά σημεία του αγώνα, όταν ο Ολυμπιακός απειλούσε με το πρέσινγκ που έκανε. Γι’ αυτό θα πρέπει το συγκεκριμένο ματς να είναι οδηγός της Ένωσης, ώστε να βελτιωθεί ενόψει των δυο ακόμα κρίσιμων αγώνων που θα έχει ενόψει του Ολυμπιακού.

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ