2018-01-26 22:24:42
Φωτογραφία για Φωτογραφία: Δείτε τι μπορεί να πάθει μία γυναίκα με μίνι φούστα στους μείον 40 βαθμούς...
Η φοιτήτρια βγήκε για μία βόλτα και κατέληξε στο νοσοκομείο με κίνδυνο να χάσει τα πόδια της Στους μείον 40 βαθμούς Κελσίου δεν... βγαίνεις από το σπίτι! Μία νεαρή γυναίκα στο Καζακστάν φαίνεται πως δεν μπορούσε να... τιθασεύσει τη... δίψα της για έξοδο, με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά. Η κοπέλα όχι μόνο εκτέθηκε στο απόλυτο κρύο, αλλά φρόντισε να είναι και... σέξι, φορώντας μία μίνι φούστα, με συνέπεια να υποστεί κρυοπαγήματα και να κινδυνεύει ακόμη και να χάσει τα πόδια της!

Η φοιτήτρια που έπεσε θύμα του απόλυτου παγετού στην πόλη Άστανα του Καζακστάν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η νεαρή γυναίκα φόρεσε μία πολύ κοντή φούστα, με μόνη προστασία από το πολικό ψύχος ένα λεπτό καλσόν.

Οι γιατροί απέφυγαν να αποκαλύψουν το όνομα της ασθενούς, ωστόσο πήραν την πρωτοβουλία και την άδεια να δημοσιεύσουν τα πόδια της κοπέλας, προκειμένου να προειδοποιήσουν και άλλες γυναίκες για τις επιπτώσεις τόσο χαμηλών θερμοκρασιών στο σώμα τους.

Μία μέρα νωρίτερα, εικόνες παγωμένων ζώων από την πρωτεύουσα του Καζακστάν, στην οποία η θερμοκρασία είχε κατρακυλήσει στους μείον 56 βαθμούς Κελσίου, είχαν συγκλονίσει τον κόσμο, αναδεικνύοντας το πρωτοφανές ψύχος που βιώνει η χώρα της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ