2018-01-28 15:00:25
Φωτογραφία για H  Ραμόνα Βλαντή, αν και νικήτρια του My Style Rocks είναι και εκείνη  που συγκρούστηκε πολλές φορές με την κριτική επιτροπή  του παιχνιδιού.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μίλησε για τις συχνές τηλεοπτικές διαμάχες της με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.
H  Ραμόνα Βλαντή, αν και νικήτρια του My Style Rocks είναι και εκείνη  που συγκρούστηκε πολλές φορές με την κριτική επιτροπή  του παιχνιδιού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μίλησε για τις συχνές τηλεοπτικές διαμάχες της με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Δεν μπορούσα να συμφωνήσω μαζί της, δεν είναι πως δεν τη συμπαθούσα. Τους συμπαθούσα όλους. Απλά οι κριτές το είχαν δει περισσότερο ως ριάλιτι Το ριάλιτι, βέβαια, βοηθά και στην τηλεθέαση…

Βοηθά. Ξέρεις, εγώ δεν είχα πρόβλημα να μην τους αρέσει κάτι, αλλά δεν γινόταν να μην υποστηρίξω τη γνώμη μου. Είμαι κοσμογυρισμένη και από 15 χρόνων στο χώρο. Έχω γνωρίσει fashion editors και ξέρω πώς δουλεύουν και τι τους αρέσει… Είχα άποψη. Είπε ο κύριος Χριστόπουλος ότι είναι 30 χρόνια στο χώρο. Και εγώ είμαι 17. Όσο ήμουν στο παιχνίδι, είχα μια συγκεκριμένη fashion editor στο μυαλό μου, την Anna Dello Russo, που δεν υπάρχει καθημερινό ρούχο στην ντουλάπα της
. Αυτό που με ενόχλησε με τους κριτές είναι ότι ήθελαν να είναι σαν καθηγητές και να ακούγεται μόνο η δική τους άποψη. Δεν γίνεται έτσι. Εγώ στο πανεπιστήμιο είχα καθηγητές που με ενθάρρυναν να έχω τη δική μου άποψη. Θα έπρεπε να κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Αυτό με εκνεύρισε. Και βέβαια υπήρξαν πολλές φορές που αισθάνθηκα προσβεβλημένη, για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι μόνος μου. Πρέπει κάτι να μου φταίει. Δεν είμαι τρελή.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Ραμόνα στο People, που κυκλοφορεί  την Κυριακή  με το Πρώτο Θέμα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ