2018-01-28 22:31:15
Φωτογραφία για #survivorGR #edosurvivor Kατερίνα Δαλάκα: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μου σύστησε τον Ντάνο ως... #skaitv
Ο ανταγωνισμός είναι στο αίμα της αθλήτριας του στίβου, Κατερίνας Δαλάκα, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται και από τις επιδόσεις της στον Άγιο Δομίνικο. Είναι γρήγορη, καλά προπονημένη και αποφασισμένη να παραμείνει μέχρι το τέλος. «Όταν της έγινε πρόταση από την παραγωγή να λάβει μέρος, στην αρχή ήταν κάπως διστακτική και δεν ήθελε να πάει.

Το ίδιο και οι γονείς μας, υπό την έννοια ότι είναι μια εν ενεργεία αθλήτρια που έχει εντατικές προπονήσεις. Την πίεσα πολύ να πάει στο Survivor, γιατί πιστεύω πως θα τα πάει περίφημα» αποκαλύπτει στο People ο Κώστας Δαλάκας, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κατερίνη. 

Αναρωτιέμαι αν η εικόνα της δυναμικής αθλήτριας συμβαδίζει και με την προσωπική της ζωή. «Η Κατερίναείναι ευαίσθητη, αν και δεν το δείχνει πάντα. Συζητάμε για τα προσωπικά της και θα μου δείξει με ποιο αγόρι βγαίνει. Δεν υπάρχει μυστικοπάθεια ανάμεσά μας. Από τη μεριά μου, προσπαθώ να τη συμβουλέψω και να την προστατέψω, αν παρατηρήσω πως κάποια επιλογή της δεν φαίνεται να είναι σωστή» εξομολογείται.


Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, κυκλοφόρησε εβδομαδιαίο περιοδικό που παρουσίαζε φωτογραφίες της με τον Ντάνο και τίτλο «Γιώργος Αγγελόπουλος. Στο ξενοδοχείο με την Κατερίνα Δαλάκα», αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. «Τα έχω δει τα δημοσιεύματα. Με τον Ντάνο είναι απλά φίλοι. Τον έχω γνωρίσει και ξέρω πως κάνουν απλά παρέα. Τίποτα παραπάνω» ξεκαθαρίζει ο Κώστας Δαλάκας, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ