2018-01-30 00:58:47
Φωτογραφία για Δικαστήρια Χαλκίδας: «Κάτσε κάτω ρε» φώναξε αστυνομικός σε πολίτη που απομακρύνθηκε και με εντολή της προέδρου - Καταγγελία στο Εσωτερικών Υποθέσεων και στον Άρειο Πάγο!
Το περιστατικό που σημειώθηκε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (29-01-2018) στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας Κατά την διάρκεια μιας δίκης, αστυνομικός - φρουρός των δικαστηρίων, φώναξε «κάτσε κάτω ρε» σε πολίτη, ο οποίος ήταν όρθιος και συνομιλούσε χαμηλόφωνα με μία γυναίκα που βρισκόταν στην αίθουσα, σε αρκετά μακρινή απόσταση από την έδρα.

Ο πολίτης, ύστερα και από την προσβλητική επίθεση που δέχτηκε, αρνήθηκε να κάτσει σε καρέκλα και αστυνομικός διέκοψε μάλιστα την δίκη και ζήτησε την παρέμβαση της προέδρου της έδρας του δικαστηρίου, η οποία χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί, πήρε θέση και έκανε έντονη παρατήρηση στον πολίτη, ζητώντας του μάλιστα να απομακρυνθεί από την αίθουσα!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται να φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται, ότι ο πολίτης έχει νομικές και δικαστικές διαμάχες με δικαστικούς και αστυνομικούς της πόλης, σε μία από αυτές τις υποθέσεις μάλιστα εμπλέκονται, ο αδερφός τ αστυνομικού - φρουρού, αλλά και Εισαγγελέας που κατηγορείται για αμεροληψία καθώς φέρεται να διατηρεί ιδιαίτερη προσωπική σχέση με αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ