2018-01-31 01:30:13
Φωτογραφία για Η Jennifer Hudson θα υποδυθεί την Aretha Franklin στη μεγάλη οθόνη! #hollywoodnews #gossipnews  #survivorGR
Η «βασίλισσα της σόουλ» Aretha Franklin επέλεξε τη βραβευμένη με Όσκαρ Β Γυναικείου Ρόλου και Grammy ηθοποιό και τραγουδίστρια, Jennifer Hudson να την υποδυθεί στην ταινία για τη ζωή της που πρόκειται να γυριστεί το επόμενο διάστημα.

Η είδηση ανακοινώθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο δισκογραφικός παραγωγός, Κλάιβ Ντέιβις πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Grammy. 

O Κλάιβ Ντέιβις παρουσίασε την Jennifer Hudson στους προσκεκλημένους ανακοινώνοντας ότι θα υποδυθεί την Aretha Franklin στη βιογραφική ταινία και τόνισε ότι η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών την επέλεξε για τον ρόλο, σύμφωνα με το Deadline. 

Η Jennifer Hudson τραγούδησε στο πάρτι, όπως επίσης οι Μπάρι Μανίλοου, Αλίσια Κιζ, Λουίς Φόνσι, Μπεν Πλατ, Καλίντ και Logic. 

Σύμφωνα με το Deadline την ταινία θα χρηματοδοτήσει η MGM. 

Η μουσική κληρονομιά της Franklin εκτείνεται σε έξι δεκαετίες, από την πρώτη της ηχογράφηση ως νεαρή τραγουδίστρια gospel έως την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της, το "A Brand New Me: Aretha Franklin with Royal Philharmonic Orchestra" με τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Η Aretha Franklin έχει αμέτρητες επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της νέας ερμηνείας του Respect του Ότις Ρέντινγκ ως φεμινιστικού ύμνου που την ανέδειξε σε σύμβολο των πολιτικών δικαιωμάτων και των γυναικείων κινημάτων.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ