2018-02-03 01:00:38
Φωτογραφία για Με παραμυθένια δημιουργία Alexander McQueen η Kate Middleton στο δείπνο της βασιλικής οικογένειας του Oslo  #Dwts6  #MasterChefGR
Στo πλαίσιo της βασιλικής περιοδείας στη Σκανδιναβία η Kate Middleton έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που είδαμε ποτέ. Μέχρι τώρα, έχει εμπιστευθεί βρετανικά brands όπως Catherine Walker, Burberry, και Erdem. 

Η Δούκισσα του Cambridge, που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, το βράδυ της Πέμπτης παρευρέθηκε μαζί με τον πρίγκιπα William στο black tie δείπνο της βασιλικής οικογένειας του Oslo και έκλεψε την παράσταση με το πριγκιπικό της φόρεμα.

Η Kate πιστή στον αγαπημένο της σχεδιαστή Alexander McQueen επέλεξε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα με κάπα διακοσμημένη με μία σειρά διαμαντιών.

Η Δούκισσα του Cambridge ολοκλήρωσε το look της με υπέροχα κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα διαμαντένιο βραχιόλι, που φορούσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο της, ένα κομψό suede τσαντάκι Jimmy Choo και γόβες Oscar De la Renta.

Το συγκεκριμένο δείπνο ήταν ο τελευταίος σταθμός της τετραημέρης βασιλικής περιοδείας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην Σκανδιναβία, που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη από τη Σουηδία. 
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ