2018-02-04 07:28:12
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0
Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» οφείλουν τον βαθμό που πήραν στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που ήταν σε μεγάλη βραδιά, με τρεις σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος. Ντεμπούτο με τους «πράσινους» έκαναν οι Κάτσε, Μυστακίδης.

Το ματς στο πρώτο 45λεπτο ήταν κλειστό, ιδιαίτερα από την πλευρά του Παναιτωλικού, που μπήκε καλά διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 16΄, με το απευθείας φάουλ του Μοράρ, καθώς η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών. Η «απάντηση» του Παναθηναϊκού ήρθε στο 24΄, όταν ο Δώνης βρέθηκε... φάτσα με τον Κυριακίδη, αλλά καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Χωρίς φάσεις ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν μετά το 55΄. Η ομάδα του Δέλλα «άγγιξε» το γκολ στο 59΄, όταν ο Βλαχοδήμος έκανε απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Κλέσιο. Τεράστια διπλή ευκαιρία έχασαν οι Αγρινιώτες στο 62΄, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Βλαχοδήμο που έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Ντίας και Μαρινάκη. Στο 69΄ το σουτ του Μοράρ από τη μεγάλη περιοχή βρήκε πάνω στον Γιόχανσον, ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Κυριακίδης έκανε μεγάλη απόκρουση στο γυριστό του Μυστακίδη.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ