2018-02-04 08:00:49
Φωτογραφία για Γυναίκα και αυτοϊκανοποίηση
Όλοι περιποιούνται τον εαυτό τους. Κάποιοι το παραδέχονται, κάποιοι όχι.

Μάθε γιατί πρέπει να απολαμβάνεις το σεξ και μόνη σου! Ναι, κάνει καλό!

1. Κάντο μόνη για να παίρνεις τη δόση ντοπαμίνης, οξυτοκίνης και ενδορφινών που χρειάζεσαι.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν του 2009, οι οργασμοί βοηθούν το σώμα να απελευθερώσεις τις ορμόνες της αγάπης. Οι συγκεκριμένες βοηθούν να μειώνονται τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους η οποία προκαλεί φλεγμονές, αϋπνία και φέρνει έξτρα κιλά.

2. Κάντο μόνη σου για να μειωθούν οι λιγούρες

Τα υψηλά επίπεδα οξυτοκίνης που αποδεσμεύονται όταν έρχεσαι σε οργασμό, σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη και να μην το ρίχνεις στο συναισθηματικό φαγητό. Οξυτοκίνη μπορεί να παραχθεί κι από το απλό χάιδεμα της κλειτορίδας ή του στήθους. Οπότε ακόμα κι αν δεν έρθεις σε οργασμό, τη λιγούρα θα την αποφύγεις.


3. Βάλε και τον αγαπημένο σου να ικανοποιηθεί μόνος του

Η αυτοϊκανοποίηση στους άντρες δυναμώνει το σπέρμα επειδή υπάρχουν λιγότερες ζημιές στο DNA και λιγότερα προβλήματα κινητικότητας στο φρέσκο σπέρμα.

4. Η απόλαυση του μοναχικού σεξ, φέρνει καλή υγεία.

Υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που δεν έκαναν σεξ, δεν είχαν σχέση και δεν ικανοποιούνταν μόνοι τους. Τα άτομα αυτά φαίνεται να υπέφεραν από αέρια, φούσκωμα για χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως μετά από λίγη μοναχική ικανοποίηση τα ψυχοσωματικά αυτά προβλήματα φεύγουν.

5.Οι γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται έχουν καλύτερη άποψη για το σώμα τους.

Και η καλύτερη άποψη για το σώμα μας, φέρνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και όχι μόνο αυτό αλλά μαθαίνεις και πώς λειτουργεί το σώμα σου και βελτιώνεις τη σεξουαλικότητά σου.

Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ