2018-02-06 15:36:10
Φωτογραφία για Στη φυλακή πρώην διευθυντικό στέλεχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Δεν πλήρωσε την εγγύηση ύψους 120.000 ευρώ
Πρώην διευθυντικό στέλεχος της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου οδηγήθηκε στις φυλακές Χίου καθώς δεν κατέβαλε το ποσό της εγγύησης που του είχε επιβληθεί, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος...

 

Όπως αποκάλυψε το newsbeast.gr, ο παραπάνω κατηγορούμενος για απιστία, σύμφωνα με τη σε βάρος του δικογραφία, έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της ευθύνης για τα όσα συνέβησαν με τα θαλασσοδάνεια, που σήμαναν την αρχή του τέλους στο τοπικό πιστωτικό ίδρυμα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τον περασμένο Αύγουστο, μετά την απολογία του, η ειδική ανακρίτρια είχε προτείνει την προφυλάκισή του, ενώ ο εισαγγελέας την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματική εγγύηση 120.000 ευρώ.

Λόγω αυτής της διαφωνίας το θέμα παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η απόφαση του οποίου ευθυγραμμιζόταν με την εισαγγελική πρόταση. Με αυτό το δεδομένο, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο το διάστημα που μεσολάβησε δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό της εγγύησης και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε δεκτό από τη Δικαιοσύνη το αίτημά του για προσημείωση περιουσιακών του στοιχείων, ώστε το ποσό της εγγύησης να καλυφθεί με την ακίνητη περιουσία του.

Με αυτό το δεδομένο εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης και κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη μεταγωγή και την προφυλάκισή του στη Χίο. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Στρατής Ηλιογραμμένος, δεν θέλησε την Παρασκευή να κάνει καμία δήλωση.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ