2018-02-07 02:16:16
Φωτογραφία για Η Καίτη Γκρέυ στα χέρια σατανικής Γεωργιανής υπηρέτριας - Την δηλητηρίαζε σιγά-σιγά η οικιακή βοηθός της για να την κλέβει! [Βίντεο]
Το «δηλητήριο» στο νερό για να αρπάξουν την περιουσία της σπουδαίας τραγουδίστριας..

Στα δίχτυα μιας σπείρας που κλέβει σπίτια -στην οποία, όπως φαίνεται, εμπλέκεται μια σατανική Γεωργιανή οικιακή βοηθός- καταγγέλλει ότι έπεσε η Καίτη Γκρέυ.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η σπουδαία λαϊκή μας τραγουδίστρια αποκαλύπτει στην «Espresso» πως έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ενώ εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω μιας αδιαθεσίας.

Οπως υποστηρίζει μάλιστα η ίδια, «η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι» . Οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία της θρυλικής καλλιτέχνιδας 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ακόμη ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές (μίξερ, τηγάνια, κατσαρόλες), ακόμη και δύο πιεσόμετρα!


Γης μαδιάμ

«Με γδύσανε!» Με αυτές τις δύο λέξεις η Καίτη Γκρέυ περιγράφει την κατάσταση που βίωσε πριν από λίγες μέρες και μας εξηγεί πώς το σπίτι της έγινε... γης Μαδιάμ: «Ενας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου και με λατρεύει, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του, τον Γιάννη, και του είπε “στείλε ένα ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά”. Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι πήγα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν οι γιατροί ότι έχω κάτι Μου έκαναν αξονική και άλλες εξετάσεις και δεν μου βρήκαν τίποτα. Επεσαν όλοι οι γιατροί πάνω μου, ήρθε και ο Νικήτας Κακλαμάνης και τον ευχαριστώ, αλλά δεν ήταν εγκεφαλικό, γιατί συνήλθα αμέσως. Είχα διαύγεια και μιλούσα στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή» περιγράφει η μεγάλη λαϊκή φωνή.

«Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να με στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους» υποστηρίζει στη συνέχεια. Για την κλοπή η ίδια υποπτεύεται δύο άτομα -μια οικιακή βοηθό που την είχε στο σπίτι της μόλις τέσσερις μέρες πριν γίνει το συμβάν, την οποία η τραγουδίστρια είχε βοηθήσει κιόλας- και μια υποτιθέμενη φίλη της. Αυτά τα άτομα είχαν τα κλειδιά του σπιτιού της και τα ονόματά τους τα έχει δώσει η κυρία Γκρέυ στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε το συμβάν.

«Και τι δεν μου πήραν!» συνεχίζει οργισμένη η τραγουδίστρια την αφήγησή της για το απίστευτο... πλιάτσικο που έγινε στο σπίτι της. «Είχα πράγματα διπλά, που μου τα πήραν όλα.

Οπως δύο μίξερ και δύο πιεσόμετρα. Τουλάχιστον να μου άφηναν το ένα...» αναφέρει προσπαθώντας να διασκεδάσει την κατάσταση και συνεχίζει: «Πήραν ψησταριές, βαλίτσες γεμάτες ρούχα, παλτό, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες. Μου πήραν ακόμη και δίσκους και κασέτες» αναφέρει στον απολογισμό της, αναφέροντας φυσικά και τα 4.500 ευρώ σε μετρητά, όπως επίσης ένα γούνινο παλτό black diamond, αξίας 10.000 ευρώ.

«Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει. Ομως πιστεύω ότι σύντομα η Αστυνομία, για την οποία πάρα πολλές φορές στο παρελθόν έχω τραγουδήσει και προσφέρει πολλά στις εκδηλώσεις που έκαναν για τις οικογένειές τους, θα βρει τους κλέφτες». Πάντως, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για την ώρα δεν αποδεικνύεται η ενοχή κάποιου προσώπου, καθώς η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

www.espressonews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ