2018-02-07 09:20:00
Φωτογραφία για Ίδιοι οι χρυσαιγίτες που μας επιτέθηκαν σε Αθήνα και Καραϊσκάκη λένε οι αστυνομικοί των ΜΑΤ
Το ρεπορτάζ του bloko.gr  για την τρίωρη λυσσαλέα επίθεση των ταγμάτων των νεοναζί (ΕΔΩ) να σπάσουν την Κυριακή το μεσημέρι τους φραγμούς των ΜΑΤ για να προελάσουν προς

τα Εξάρχεια, στάθηκε η αφορμή για την επικοινωνία αστυνομικών από συγκεκριμένες διμοιρίες που αργότερα κλήθηκαν να λάβουν μέτρα και στο στάδιο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν, ήταν παραπάνω από ευδιάκριτο, εξαιτίας του ρουχισμού και της σωματοδομής, ότι πολλοί από  τους χρυσαυγίτες που τους επιτέθηκαν άγρια με μολότοφ, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα λίγες ώρες πριν από την Ομόνοια μέχρι και λίγο πριν από τα Προπύλαια, ήταν μεταξύ των χούλιγκανς του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στα επεισόδια τόσο πριν, όσο και κυρίως, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ως εκ τούτου, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον εάν και όταν οι αστυνομικοί της αθλητικής βίας προχωρήσουν σε ταυτοποιήσεις των ανθρώπων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και τι θα προκύψει από την έρευνα των παραγόντων του Ολυμπιακού για την ανακάλυψη των χούλιγκανς από τις πράξεις των οποίων κινδυνεύει με τιμωρία η ΠΑΕ, δεδομένων των δηλώσεων του κ. Μαρινάκη ότι θα διενεργηθεί έρευνα για την αποκάλυψη της ταυτότητας τους.  
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ