2018-02-09 10:43:20
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: «Πάρτι» κατασπατάλησης! -8.540 ευρώ!!!! πληρώσαμε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους 5 Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας που έχουν 158 παιδιά!!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

        Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

       Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

Αγαπητοί  Αναγνώστες

     Θυμίζω για πολλοστή φορά δεν κάνω κριτική στον εργολάβο, στο προμηθευτή, στο φυσικό πρόσωπο Δήμαρχο ή φυσικό πρόσωπο Δημοτικό Σύμβουλο ή φυσικό πρόσωπο μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

        Κάνω πολιτική κριτική με στοιχεία στο πολιτικό πρόσωπο Δήμαρχο, στο πολιτικό πρόσωπο Δημοτικό Σύμβουλο και στο πολιτικό πρόσωπο μέλος του ΔΣ. Ο λόγος είναι απλός. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Σε αυτό είτε διαφωνούν, είτε δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.


    Το επόμενο χρονικό διάστημα ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ηλεκτρονικά και έντυπα θα μάθουν που ξοδεύτηκαν τα χρήματα τους ως φορολογούμενοι. Αυτό πολλοί δεν το θέλουν. Πολλοί φοβούνται τον ενημερωμένο Δημότη. ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

********

          Την 13η Σεπτεμβρίου 2017 συνεδρίασε το ΔΣ  του Κέντρου Μέριμνας. Το 2ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν "Εγγραφές-επανεγγραφές νηπίων στους Δ.Π.Σ.". Σύμφωνα με την απόφαση (βλέπε ΑΔΑ 6ΞΣΡΟΛΧΖ-9ΛΠ) έχουμε το παρακάτω πίνακα. Στο ΔΠΣ έχουμε μία εγγραφή αργότερα. Δείτε παρακαλώ το πίνακα:

             Στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς που λειτουργούν στο Δήμο μας ο αριθμός των παιδιών είναι 158. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς γίνονται και σωστά για παιδαγωγικούς πρωτίστως λόγους και όχι μόνο  διάφορες εκδηλώσεις. Για το περιεχόμενο τους ουδέποτε έγινε κάποια δημόσια συζήτηση.  Λόγω της  ηλικίας των παιδιών θεωρώ απαραίτητη τη συζήτηση αυτή. Αν χρειαστεί θα επανέλθω........  

          Ως προκύπτει από τη παρακάτω απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας από 17 έως 22 Δεκεμβρίου έγιναν στους Παιδικούς Σταθμούς στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις. Λογικά πέραν των παιδιών παρούσες θα ήταν οι μητέρες τους, παρόντες θα ήταν οι εργαζόμενοι και παρόντες θα ήταν κάποιοι αιρετοί και παρόντα τα επτά μέλη του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας.

        Αγαπητοί Αναγνώστες το συνολικό ποσό  που πληρώσαμε για τις εκδηλώσεις αυτές ως Δημότες σύμφωνα με την παρακάτω απόφαση ανέρχεται σε 8.540 ευρώ!!! Τεράστιο ποσό πέραν κάθε λογικής και ανάγκης πραγματικής.  Παρακαλώ δείτε την απόφαση.

   Παρόντες ο Πρόεδρος κ Αποστολάκης Παντελής, η Αντιπρόεδρος κ Βέμη-Καρέλου Αθηνά, το μέλος του ΔΣ κ Κουτιβής Ευάγγελος και η Εκπρόσωπος των Εργαζομένων κ Κρητικού Ευτυχία.

    Απουσίαζαν το μέλος του ΔΣ κ Φραδέλος Κων/νος και τα δύο μέλη του ΔΣ κ Μπουμπούλη-Φραγκογιάννη Αφροδίτη και ο κ Σαλοδημήτηρς Παναγιώτης που προέρχονται από τη μείζονα Αντιπολίτευση.

        Για τη καλύτερη ανάγνωση δείτε παρακαλώ και το παρακάτω πίνακα:

Σύμφωνα με τον πίνακα έχουμε:  

1)-Για γλυκίσματα 300+400+500= 1.200 ευρώ!!!!!               Ρώτησα ένα ζαχαροπλαστείο στο Μεσολόγγι και μου είπε το εξής: Το ένα κιλό κουραμπιέδες κοστίζει 10 ευρώ, το ένα κιλό μελομακάρονα κοστίζει 10 ευρώ και το κάθε κιλό έχει περίπου 15 κομμάτια. Κουραμπιέδες και μελομακάρονα τα συνήθη γλυκίσματα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω έχουμε:

1200:10= 120 κιλά

120*15= 1800 κομμάτια.

    Είναι δυνατό 158 παιδιά, οι μητέρες τους, οι εργαζόμενοι και τα μέλη του ΔΣ να κατανάλωσαν 120 κιλά γλυκίσματα ή 1800 κομμάτια; Aσφαλώς και όχι.  

2)-Για ηχητική κάλυψη κάποιων ωρών  550+250= 800 ευρώ !!!!  και καλλιτεχνική ερμηνεία 2.398 ευρώ!!!!!!

          Κάποιοι βέβαια ξεχνούν ότι η αγροτική σύνταξη το μήνα είναι 360 ευρώ και όποιος νέος πτυχιούχος κατορθώσει και πάρει πρώτο μηνιαίο μισθό 800 ευρώ θεωρείται προνομιούχος.  

3)-Για είδη μιας χρήσης δηλαδή χαρτοπετσέτες, πλαστικά ποτήρια, πλαστικό ποτήρι κλπ κόστος 600 ευρώ !!!!!!!!   Σχολιάστε εσείς. 4)-Για αναψυκτικά  350+400= 750 ευρώ!!!! Σχολιάστε εσείς........

5)-Για φωτογράφηση 580 ευρώ!!!!! Τις προάλλες από το κινητό μου τύπωσα φωτογραφίες. Η μία μου κόστισε 30 λεπτά του ευρώ. 

6)-Έτοιμα εδέσματα 500 ευρώ!!! Σχολιάστε εσείς....

7)-Εποπτικά μέσα 815,5  ευρώ!!!! Σχολιάστε εσείς....

****************

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

      Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, η αντικατάσταση του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας είναι μονόδρομος. Δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω.

      Γνωρίζω που πήγε και το τελευταίο ευρώ των Δημοτών από 1-9-2014 και μετά. Έχω γυρίσει με τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στο χέρι από άκρο σε άκρο ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. Αυτά προς το ΠΑΡΟΝ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα γράψουμε πολύ περισσότερα. ΕΛΠΙΖΩ να έγινα κατανοητός. Αν όχι ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.

      Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας γιατί ανέχεστε να συμβαίνει αυτή Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

       -Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι το ποσό αυτό είναι τεράστιο; Aν ναι, να βγει επώνυμα να το πει.

    -Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι το ποσό αυτό  είναι πέρα από κάθε ανάγκη και λογική; Aν ναι, να βγει επώνυμα να το πει.

  -Διαφωνείτε ότι αυτές οι απευθείας αναθέσεις είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και προκαλούν τους Δημότες σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης μεγάλου μέρους εξ αυτών;

  -Θα επιτρέψετε το 2018 να γίνουν τα ίδια; Γιατί δεν αντιδράτε για το ποσό των 23 χιλιάδων ευρώ!!!! που αποφασίστηκε να ξοδευτεί για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις; 

    Η σιωπή σας δεν σας απαλλάσσει από τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχετε.

**********

Aγαπητοί Αναγνώστες

      Τα ποσά αυτά πληρώσαμε εμείς οι Δημότες μόνο για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2017 στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς. 

    Προσεχώς που θα  μάθετε το συνολικό ποσό (πέραν κάθε πρόβλεψης) για τις εκδηλώσεις από 1-9-2014 και μετά θα συμφωνείστε. 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ -ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

   1)-Μέχρι σήμερα 08-02-2018 που γράφω αυτό το άρθρο ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις αιτήσεις μου. Καλώ αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου να ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑ.  Η απάντηση στις αιτήσεις μου ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

  2)-Καλώ τον Αντιδήμαρχο κ. Φραδέλο να απευθυνθεί στους μισθωτές των χώρων προς αποκατάσταση ΑΙΓΙΑΛΟΥ –ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΤΑΜΑΚΙ σύμφωνα με το έγγραφο που λογικά έχει πάρει από τη Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου αλλά και προφορικά τον έχω ενημερώσει από την 31η Ιανουαρίου 2018.

   3)-Την Δευτέρα θα δημοσιεύσουμε το συνολικό ποσό που πληρώσαμε οι Δημότες τα έτη 2013, 2014, 2015 για Αγροτικούς Δρόμους, για ρέματα, για ακτές κλπ.  Το ποσό είναι τεράστιο. Εδώ κυριολεκτικά  χάθηκε  η μπάλα.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ