2018-02-09 14:19:26
Φωτογραφία για Σοκ: Ηθοποιός σειράς του Star κατηγορείται για δολοφονία!
Τον έβλεπες μέσα από το Star στην σειρά «Two and a Half Men», έχει ακούσει για την έντονη σεξουαλική ζωή του και τώρα ήρθε η στιγμή να μάθεις πως ο Charlie Sheen κατηγορείται για δολοφονία!

Όπως διαβάζουμε στα ξένα μέσα ο πρώην κολλητός του ηθοποιού,  Lenny Dykstra, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του σε μερικά περιστατικά που καθιστούν τον Charlie Sheen ύποπτο για δολοφονία. Ο  Lenny Dykstra αποκάλυψε πως ο Sheen είχε αποκρύψει από πολλές σεξουαλικές συντρόφους του πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Η πιο σημαντική πληροφορία ωστόσο είναι πως βοήθησε να κανονιστεί η δολοφονία ενός πρώην βοηθού του!

Τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Charlie Sheen βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Rick Calamaro. Η νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη.

Ο πρώην κολλητός του Sheen έχει μία διαφορετική εκδοχή για τον θάνατο του Calamaro και αποκάλυψε ότι εκείνο το διάστημα, ο βοηθός έγραφε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε όλες τις άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής του ηθοποιού.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του βοηθού του Sheen o πρώην κολλητός του τον ρώτησε τι έχει συμβεί και μας λέει πως πήρε την εξής απάντηση: «Εννοείς τον Νεκρό Rick; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ**όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον “παγώσουν”. Του έβαλα μία “ζεστή δόση”».

Απίστευτο!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ