2018-02-09 20:07:52
Φωτογραφία για Δείτε πώς ακριβώς θα φτιάξετε ένα κρυφό ράφι πίσω από τον καναπέ
Τα κρυφά ράφια πίσω από τον καναπέ αποτελούν μια πολύ έξυπνη λύση για να... διακοσμήσετε το σαλόνι σας εύκολα και οικονομικά. Με αυτή τη μικρή αλλαγή και μερικά ακόμα έξυπνα τρικς θα δείτε τον χώρο σας να αποκτάει ζωντάνια και αρμονία.

Εάν σας αρέσουν τα φυτά στο εσωτερικό του σπιτιού (που σας έχουμε πει ότι δίνουν χρώμα και μια αίσθηση αρμονίας), μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό ράφι για να τα αναδείξετε μέσα στο σαλόνι με τον πιο πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο.

Δείτε πόσο όμορφο φαίνεται αυτό το τρικ ακόμα και αν βάλετε απλά ένα τραπέζι ή σκέτο ράφι πίσω από τον καναπέ σας.

Φτιάξτε ένα κρυφό ράφι πίσω από τον καναπέ Για να το πετύχετε αυτό αντί για κατασκευή με γυψοσανίδα μπορείτε να το κάνετε με mdf το οποίο μετά μπορείτε να βάψετε. Μπορείτε να αγοράσετε mdf σε ξυλουργεία.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό!

Τοποθετήστε το πάνελ μέχρι το 1μ. Φροντίστε το από πίσω ράφι να είναι πιο χαμηλά ώστε μόλις βάλετε τις γλάστρες που έχετε επιλέξει να φαίνονται μόνο τα λουλούδια σαν να είναι φυτεμένα σε παρτέρι.

Tip Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, τότε μπορείτε απλά να τοποθετήσετε έναν ξύλινο πάγκο ή ένα τραπεζάκι πιο χαμηλό από τον καναπέ, πίσω από τον καναπέ σας. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό αλλά θα σας στοιχίσει ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα.

Μια πιο οικονομική λύση είναι να βάλετε ένα χαμηλό και λεπτό τραπεζάκι που ήδη έχετε πίσω από τον καναπέ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ