2018-02-11 15:01:18
Φωτογραφία για Μαριάννα Τουμασάτου: «Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν δείξει ότι είναι...»
Η Μαριάννα Τουμασάτου, που φέτος απολαμβάνουμε στα ''Χωρισμένα παλληκάρια'' του ΑΝΤ1 ,είναι ηθοποιός με μεγάλη διαδρομή στη μικρή οθόνη.

Η ίδια μιλά στο ''Βήμα'' για την τηλεόραση αλλά και τα σίριαλ Πόσο έχει αλλάξει η τηλεόραση στο πέρασμα του χρόνου;  

«Είμαι στην τηλεόραση από το 1992. Με έναν μαγικό τρόπο έχει αλλάξει και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό που όλα αλλάζουν και όλα μένουν ίδια, όπως επίσης λέει ένα άλλο τραγούδι. Νομίζω ότι ο πυρήνας της είναι ο ίδιος, ο τρόπος που γίνονται τα πράγματα είναι αυτός που έχει αλλάξει. Για παράδειγμα, όταν πρωτοξεκίνησα, κάναμε ένα επεισόδιο σε δέκα ημέρες. Τώρα κάνουμε δέκα επεισόδια σε μία ημέρα. Τουλάχιστον εμείς που ξεκινήσαμε τότε - σαν τους γέρους μιλάω, αλλά τι να κάνω, έτσι είναι - έχουμε μάθει έναν τρόπο και είναι δύσκολο να αλλάξει ο λύκος περπατησιά. Απλά ανακαλύπτουμε νέα μέσα τεχνικά».

Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή η τηλεόραση θα μπορέσει να ξαναζήσει στιγμές του παρελθόντος;  

«Τα σίριαλ που κάνουμε είναι περασμένα από το φίλτρο Ελλήνων σεναριογράφων, αλλά το concept είναι από το εξωτερικό. Σύντομα πιστεύω ότι δεν θα το χρειαζόμαστε ούτε αυτό. Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν δείξει ότι είναι ικανοί και άξιοι να κάνουν πολύ δυνατά πράγματα. Και το δικό μας σίριαλ είναι χιλιανής παραγωγής, αλλά το έχει πάρει η Βίκυ Αλεξοπούλου και το έχει κάνει ελληνικό. Νομίζω ότι θα ξαναζήσει τις παλιές στιγμές».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ