2018-02-11 19:14:48
Φωτογραφία για Βουλγάρα ξάφρισε πέντε καταστήματα στην Καβάλα
Ένας υπάλληλος του καταστήματος εμπορίας ενδυμάτων αντιλήφθηκε ότι η 40χρονη Βουλγάρα επιχείρησε να μία μπλούζα το πρωί της Παρασκευής και ειδοποίησε αστυνομικούς Γέμιζε την γκαρνταρόμπα και τα καλλυντικά της χωρίς να ξοδεύει δεκάρα

μια αλλοδαπή, η οποία ξάφριζε εδώ και δέκα ημέρες τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη της Καβάλας. Όμως, η δεύτερη κλοπή από το ίδιο κατάστημα αποδείχθηκε μοιραία.

Ένας υπάλληλος του καταστήματος εμπορίας ενδυμάτων αντιλήφθηκε ότι η 40χρονη Βουλγάρα επιχείρησε να μία μπλούζα το πρωί της Παρασκευής και ειδοποίησε αστυνομικούς της Καβάλας, οι οποίοι έφτασαν αμέσως στο μαγαζί και της φόρεσαν χειροπέδες. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, είχε ξανακλέψει ένα ένδυμα από το ίδιο κατάστημα πριν από δέκα ημέρες.

Στην προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης της, προέκυψε ότι η Βουλγάρα είχε ξαφρίσει ακόμη τρία καταστήματα το πρωί της Παρασκευής και είχε αρπάξει καλλυντικά και είδη ρουχισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Η 40χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που της άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ