2018-02-11 19:50:11
Φωτογραφία για Την λύτρωσε ο Λάζαρος από την άσπρη βούλα
Σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με 15 τελικές προσπάθειες για την ΑΕΚ εκ των οποίων οι 8 ήταν προς την εστία, η ΑΕΚ κατάφερε, μετά από δύο δοκάρια και πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, να νικήσει μόλις με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, όταν ο Λάζαρος κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ της Ένωσης. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν απλοποιηθεί στο ξεκίνημα, εάν ο Αραούχο ενεργούσε απλά στις δύο μεγάλες τελικές ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Και αν σε αυτήν του πρώτου λεπτού, ισχύει το όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, εκεί που προκλήθηκαν…εγκεφαλικά ήταν με την απίστευτη φάση του 13’, όταν ο Αργεντινός από υπερβάλλοντα ζήλο, κατέληξε να απομακρύνει την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα. Ακόμα και έτσι πάντως, η ΑΕΚ ήλεγχε απόλυτα το ματς. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Αστέρας είχε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 36’. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του και έκανε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που ήθελε
. Ο Γκάλο στο 61΄ έπαιξε το 1-2 με τον Λάζαρο, η τελική προσπάθεια σταμάτησε από χέρι του Σελίν και το αδιαμφισβήτητο πέναλτι αξιοποίησε ο Λάζαρος ανοίγοντας το σκορ. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς: δοκάρι, τετ α τετ, μεγάλες επεμβάσεις από τον Αθανασιάδη, ευκαιρίες που θα μπορούσε όχι απλά να κλειδώσει τη νίκη, αλλά να πάρει και τεράστιο σκορ. Ωστόσο, όσες φάσεις και αν έγιναν, η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα, με τον Αραούχο να χάνει τα…άχαστα και το ματς είχε χαρακτήρα θρίλερ ως το φινάλε.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ