2018-02-11 20:05:07
Φωτογραφία για Έχασε τη μάχη με τη ζωή, ο 54χρονος δράστης που αυτοπυρπολήθηκε μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου
Η κηδεία του 54χρόνου θα γίνει την Τρίτη 13.2.2018 στη γενέτειρα του στην Κωνωπίνα! 

             Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε από τις 15 Ιανουαρίου 2018, ο 54χρονος δράστης που αυτοπυρπολήθηκε μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, φεύγοντας από την ζωή χθες το βράδυ. Άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

          Ειδικότερα, ο 54χρονος που έχασε τη μάχη με τη ζωή, είχε μεταβεί σε ποιμνιοστάσιο 54χρονου ημεδαπού στο Βασιλόπουλο του Δήμου Ξηρομέρου, όπου με κυνηγετικό όπλο απείλησε τον 54χρονο ιδιοκτήτη και τον 21χρονο γιο του, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον 21χρονο στην κοιλιά..        Αμέσως διενεργήθηκαν άμεσα συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη  το πρωί, στο Κέντρο Υγείας Αστακού, όπου είχε μεταβεί για τη λήψη πρώτων βοηθειών, μετά από αυτοπυρπολισμό του, φέροντας εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

          Ο παθόντας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών και αμέσως μετά στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Ασκληπιείο Βούλας όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ