2018-02-13 10:40:40
Φωτογραφία για Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες του δηλώσεις για το #SurvivorGR! - Όλες οι λεπτομέρειες της συμμετοχής του
Η είδηση ότι ο Γιώργος Λιανός μπαίνει στο Survivor ως παρουσιαστής, έπεσε σαν βόμβα το πρωί της Δευτέρας, μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του zappIT. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω", ο γνωστός παρουσιαστής επιβεβαίωσε την προαναφερθείσα είδηση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Το έμαθα πολύ πρόσφατα, μια δυο μέρες. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες. Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Σάκης ήταν από τους πρώτους που μίλησα, ζήτησα τη γνώμη του γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω αρκετά για επαγγελματικά θέματα. Τον ρώτησα «Εσύ στη θέση μου θα το έκανες»; Είναι ένα πρότζεκτ που έχει συνδυαστεί με το πρόσωπο του Σάκη Τανιμανίδη. Εγώ θα καλύψω ένα μικρό κομμάτι του Survivor, γιατί είναι μεγαλύτερο από το περσινό και να είναι και αυτός ξεκούραστος, να δώσω κι εγώ τη δική μου νότα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα πάει υπέροχα.


Εγώ πιστεύω ότι είμαι μια μικρή τονωτική ένεση όσον αφορά και στην ξεκούραση του Σάκη και την αλλαγή προσώπων. Θεωρώ ότι όταν ένας τηλεθεατής βλέπει έξι μήνες μια συγκεκριμένη εικόνα, φαντάζομαι ότι θα του αρέσει και μια μικρή εναλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν και στην Τουρκία.Φεύγω την Τρίτη.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ