2018-02-13 15:24:25
Φωτογραφία για Μυτιλήνη: Πλαστές στρατιωτικές πινακίδες στα «χέρια» ΜΚΟ
Καμία εμπλοκή στην υπόθεση που διερευνά τα τελευταια 24ωρα η Ελληνική Αστυνομία στην Λέσβο δεν έχει στρατιωτικό όχημα οποιουδήποτε τύπου, λένε πηγές του ελληνικού Πενταγώνου στο Onalert. 

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν με νόημα ότι και αυτές ενημερώθηκαν από τις αρχές ασφαλείας και μετά απο την απαραίτητη διασταύρωση στον αριθμό των πινακίδων που ήταν πάνω στο ελεγχόμενο όχημα διαπιστώθηκε οτι επρόκειτο για πλαστές.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Κρατήγου κοντά στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, διενεργήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο τύπου βαν που ανήκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που επιχειρεί στη Λέσβο, σε θέματα υποδοχής προσφύγων και μεταναστών.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο έφερε δεύτερες πινακίδες κυκλοφορίας που βρισκόταν κάτω από τις εμφανείς πινακίδες. Στο αυτοκίνητο, κατά την έρευνα, βρέθηκαν επίσης και μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας.

Πραγματοποιήθηκε μια σύλληψη, ενώ η όλη υπόθεση συνεχίζεται να διερευνάται, καθώς από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

onalert.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ