2018-02-13 17:47:24
Φωτογραφία για Για άλλη μια φορά κέρδισε το κοινό: Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα - Δείτε πόσο έκανε στο δυναμικό κοινό
Υψηλά νούμερα τηλεθέασης συγκέντρωσε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, με τον μέσο όρο στο δυναμικό κοινό να είναι 21,5%!

Η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ασχολούμενη με θέματα της επικαιρότητας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες.

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη, που δίνει "μάχη" για τη ζωή, οι οποίοι συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από το Λονδίνο, όπου βρίσκονται μίλησαν για τον μεγάλο αγώνα τους, ενώ ο πρόεδρος του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ, Χρήστος Ιατρού, μίλησε στην εκπομπή για τον λόγο για τον οποίο δόθηκε αρνητική απάντηση για τα χρήματα που ζήτησαν οι γονείς του παιδιού, προκειμένου να μεταβεί στο Memorial της Νέας Υόρκης για θεραπεία.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στον καθ' ομολογία δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά το καταφύγιό του σε νεκροταφείο της Κορίνθου. Παράλληλα, κύκλωμα σωματεμπόρων, που εξέδιδε και ανήλικη, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, με την δημοσιογράφο της εκπομπή Εύη Γιαρκιά, να δίνει το ρεπορτάζ, από την Καλλιθέα, όπου βρισκόταν το στρατηγείο της σπείρας.


Ακόμη, το θρίλερ με το κινητό της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη συνεχίστηκε, με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Τάσο Δέδε, να αναφέρεται στα ευρήματά του, αλλά και στη διαδρομή της 44χρονης, ενώ ο Τάσος Ρούσσος έδωσε στην εκπομπή την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από χρόνια, από το Λονδίνο όπου ζει.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά που συγκέντρωσε χθες η εκπομπή του Star...

Στο γενικό σύνολο οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" έκαναν 16,4% και στο δυναμικό κοινό 18-54  21,5%. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ