2018-02-13 18:36:11
Φωτογραφία για «Σενάρια» αλλαγής για την διοίκηση του Παναθηναικού
Πιθανή η αλλαγή της «σκυτάλης» για την ομάδα των «πρασίνων» μετά την λήξη της περιόδου Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε διοικητικό επίπεδο και από τις διαρροές που υπάρχουν προκύπτει ότι υπάρχει «λύση», χωρίς να θεωρηθεί τίποτα ακόμη δεδομένο.

Ενδείξεις και φήμες πληθαίνουν καθημερινά και θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει συζητήσεις με επενδυτή. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι πως ο ίδιος σκοπεύει να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται για να «βγει» η χρονιά (περίπου 4 εκ. ευρώ) κι από κει και πέρα θα επιδιώξει να απεμπλακεί εντελώς από την ΠΑΕ, κάτι που ο ίδιος επιθυμεί διακαώς.

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, διαβεβαίωσε τους παίκτες στο Κορωπί ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να επέλθει πλήρης ομαλότητα με τις πληρωμές τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα.

Όλα αυτά συνηγορούν στο σενάριο περί αλλαγής στα διοικητικά του συλλόγου, κάτι που επιθυμούν και οι οπαδοί, αλλά κυρίως οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ