2018-02-13 19:48:41
Φωτογραφία για 'Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο Ξιφασκία στην Παιανία!
Το Σάββατο 17/02 &την Κυριακή 18/02 η Παιανία γίνεται σημείο συνάντησης μικρών & μεγάλων Ξιφομάχων από όλη την Ελλάδα.

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του Κυπέλλου "Andreas Germakopoulos" τον Ιούνιο του 2017, ο Αθλητικός Όμιλος Αρίστων Παιανίας οργανώνει αυτό το Σάββατο το 2nd "Andreas Germakopoulos" που φέτος διεξάγεται ως επίσημος αγώνας της Ελληνικής Ομοσποδίας Ξιφασκίας.

Το Κύπελλο αφορά κατηγορίες αντρών & γυναικών και είναι αφιερωμένο στον Ανδρέα Γερμακόπουλο, πολυνίκη Έλληνα ξιφομάχο, ο οποίος τιμά με την παρουσία του τη διοργάνωση κάθε χρόνο.

Την Κυριακή πρωταγωνιστές τα παιδιά με το κύπελλο KID's CUP Vol4, που αφορά δύο κατηγορίες αγοριών & κοριτσιών ηλικίας 6 εώς 14 χρονών.

Ευχαριστούμε θερμά την "ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ", διαχείρισης κυρίου Αθανάσιου Μαρτίνου, που με πρωτοβουλία του κυρίου Ισίδωρου Μάδη, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας, όπως και τους "Opora", "Happy Dog", "Μωραϊτης", "Manos Motors", "Μεσογειακή Αυλή", "Book Spa", "EMYKA", "75 street coffee", "Mattiera", "Vassilatou flowers", Ηχητικές εγκαταστάσεις Ανδρέου, Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Νκολογιάννης, χορηγό επικοινωνίας: anatakti.gr, που είναι δίπλα μας και φέρνουν όλο και πιο κοντά το όραμα μας!
 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ