2018-02-14 02:36:54
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Ο Πακιστανός που μαχαίρωσε τον Βρετανό βίασε κατόπιν την 29χρονη πρώην του
Δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι η κοπέλα τον εγκατάλειψε για τον αντίζηλό του Δεν αρκέστηκε στο μαχαίρωμα του Βρετανού ο 30χρονος Πακιστανός «Οθέλλος» της Κέρκυρας, που δεν

μπορούσε να ανεχτεί ότι η 29χρονη Βρετανίδα φίλη του τον εγκατέλειψε γι’ αυτόν. Αφού τον τραυμάτισε βαρύτατα, χτύπησε την κοπέλα και όταν εξουδετέρωσε κάθε αντίδρασή της, την βίασε!

Ο αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας το μεσημέρι της Δευτέρας ύστερα από εκτεταμένη επιχείρηση. Βάσει του πορίσματος των γιατρών του Γενικού νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν ο 50χρονος Βρετανός και η φίλη του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία.

Την Κυριακή, ο 30χρονος Πακιστανός πήγε στο σπίτι του Βρετανού στην Κάτω Κορακιάνα της Κέρκυρας και βρήκε την 29χρονη Βρετανίδα με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Αφού διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο, του κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα με ένα κουζινομάχαιρο.


Και ενώ εκείνος αναζητούσε αιμόφυρτος βοήθεια σε γειτονικό σπίτι, ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς την θέλησή της. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη την Δευτέρα. Ο Βρετανός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην εντατική, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και η σύντροφός του, με μώλωπες και εκχυμώσεις από τα χτυπήματα του Πακιστανού πρώην εραστή της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ