2018-02-14 21:47:56
Φωτογραφία για ΣΟΚ στην Κέρκυρα: 30χρονος Πακιστανός μαχαίρωσε Βρετανό και βίασε τη σύντροφό του
Ο δράστης φέρεται να είχε σχέση στο παρελθόν με την 29χρονη και όταν εκείνη τον χώρισε και σύναψε νέα σχέση με τον 50χρονο, εκείνος πήγε στο σπίτι τους στην Κέρκυρα, επιτέθηκε στον 50χρονο και τον μαχαίρωσε τραυματίζοντάς τον σοβαρά και στη συνέχεια άρπαξε την 29χρονη με χρήση βίας, την οδήγησε με αυτοκίνητο λίγο πιο μακριά και την βίασε

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Το πάθος φαίνεται πως όπλισε το χέρι ενός 30χρονου Πακιστανού στην Κέρκυρα. Ο δράστης φέρεται να είχε ερωτική σχέση στο παρελθόν με μία 29χρονη από την Μ. Βρετανία και όταν εκείνη τον χώρισε και σύναψε νέα σχέση με τον 50χρονο ομοεθνή της, εκείνος πήγε στο σπίτι τους χθες το πρωί, λίγο έξω από την Κέρκυρα, επιτέθηκε στον 50χρονο και τον μαχαίρωσε τρεις φορές στην κοιλιά τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο δράστης δεν περιόρισε το μένος του όμως στον 50χρονο, αφού στη συνέχεια άρπαξε την 29χρονη με χρήση βίας, την οδήγησε με αυτοκίνητο λίγο πιο μακριά και την βίασε, ενώ όταν ολοκλήρωσε το έγκλημά του, εγκατέλειψε την 29χρονη σε αθλία κατάσταση στον δρόμο και στη συνέχεια τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.


Ο 50χρονος υπεβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον η κατάστασή του κρίνεται σταθερή και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο δράστης κρύφτηκε στην πόλη της Κέρκυρας, όπου εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι και συνελήφθη. Οι τρεις του γνωρίζονταν μεταξύ τους καθώς κατοικούσαν μόνιμα στην Κέρκυρα και εργάζονταν περιστασιακά σε μπαρ του νησιού.

Ο 30χρονος Πακιστανός έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Κέρκυρας, ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα του νησιού με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ