2018-02-14 22:06:25
Φωτογραφία για Διαχειριστής $120 δισ. περιμένει νέο selloff ως τον Μάρτιο
Αν σχεδιάζατε να επενδύσετε ξανά σε μετοχές, καλύτερα ξανασκεφτείτε το Αυτό το μήνυμα δίνει ο Nader Naeimi της AMP Capital Investors Ltd., ο οποίος εμφανίζεται διστακτικός να επενδύσεις ταμειακά αποθέματα, καθώς περιμένει ένα νέο selloff μέχρι τον Μάρτιο.

Μετά το αρχικό selloff, οι αγορές μετοχών κάνουν ένα τυπικό, σύντομο διάλειμμα  , ανακάμπτοντας, προτού ξαναπέσουν σε μια δίνη πωλήσεων, αναφέρει ο Naeimi, επικεφαλής του τμήματος δυναμικών αγορών της AMP που επιβλέπει κεφάλαια 120 δισ. δολ.

Μετά τη μετακίνηση περί του 30% των περιουσιακών του στοιχείων σε ρευστό πέρυσι, ο Naeimi περιμένει αυτόν τον δεύτερο γύρο ξεπουλήματος πριν ξαναβάλει κεφάλαια.

«Το σχέδιο προβλέπει να περιμένουμε μέχρι οι αγορές να ξαναχτίσουν μια βάση, προτού δεσμευτούμε ξανά στις αγορές», αναφέρει ο Naeimi μιλώντας στην τηλεόραση του  Bloomberg .«Καθώς πλησιάζουμε στη συνεδρίαση της Fed στις 9 Μαρτίου, νομίζω ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη αδυναμία μεταβλητότητας».

Και πάλι, όμως, ο  Naeimi ξαναμπαίνει στην αγορά μετοχών και έχει αρχίσει μνα επιστρέφει σε κάποιες κυκλικές θέσεις, που περιλαμβάνουν μετοχές ενέργειας, χρηματοοικονομικών τίτλων και ιαπωνικών μετοχών. Παράλληλα, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ανθεκτικότητα των αναδυόμενων αγορών και των νομισμάτων κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης μεταβλητότητας.

«Εμείς χρησιμοποιούμε αυτή την αδυναμία για να κάνουμε αγορές και στις αναδυόμενες αγορές μετοχών», αναφέρει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ