2018-02-14 22:53:15
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Εισαγγελέας διέταξε την ψυχιατρική εξέταση του 48χρονου ενοίκου πολυκατοικίας που έβγαλε σουγιά σε υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τo δελτίο ειδήσεων του STAR
Στη τηλεόραση του Star Channel έπαιξε την Τετάρτη (14-02-2018) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr για τον 48χρονο ένοικο πολυκατοικίας που απείλησε με σουγιά τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ Το συμβάν σημειώθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας (12-02-2018) σε πολυκατοικία της οδού Γαζέπη.

Υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ μετέβησαν για έλεγχο μετά από καταγγελίες που έγιναν για ρευματοκλοπή σε βάρος 48χρονου Χαλκιδέου που διαμένει σε διαμέρισμα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. 

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του ελέγχου, τα πράγματα ξέφυγαν καθώς ο 48χρονος άρχιζε να βρίζει τους υπαλλήλους οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν οι υπάλληλοι στο Α.Τ. Χαλκίδας, την ώρα που επιβιβάσθηκαν στο όχημα της ΔΕΔΔΗΕ, ο 48χρονος τους ακολούθησε, και, κρατώντας ένα σουγιά, τους απείλησε ότι θα τους μαχαιρώσει. Μάλιστα με το αιχημηρό αντικείμενο που κρατούσε έσκασε και τα λάστιχα του οχήματος.


Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα, αλλά δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, με αποτέλεσμα να μην συλληφθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δικογραφία έχει φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας ο οποίος φέρεται να έχει διατάξει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 48χρονος.

Όπως θα δείτε, το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr αναδημοσιεύτηκε καρέ καρέ, δείχνοντας παράλληλα και το site, στο δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά και την Τασούλα Παπανικολάου, στην ενότητα "Το STAR παντού".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γυμνό Ερέτριας: «Μαϊμού λογιστές» πήραν χρήματα και κοσμήματα από 73χρονη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τo δελτίο ειδήσεων του STAR
eviazoom
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ