2018-02-14 23:58:23
Φωτογραφία για Πόρτο – Λίβερπουλ 0-5 για το Champions League
Ασύλληπτο πάρτι της Λίβερπουλ στην έδρα της Πόρτο: διέλυσε με 0-5 τους Πορτογάλους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανέ (χατ-τρικ) και προκρίθηκε από τώρα στους «8».

Το ξέραμε εξ αρχής, με το που μάθαμε το ζευγάρι: ο τίτλος του μεγάλου φαβορί πήγαινε ασυζητητί στη Λίβερπουλ, την στιγμή που η Πόρτο κρατούσε για τον εαυτό της αυτόν του όχι-και-τόσο-επικίνδυνου αουτσάιντερ. Στα χαρτιά, λοιπόν, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ξεκινούσε με τα λευκά στη σκακιέρα της μονομαχίας.

Ωστόσο, τέτοια «εκκωφαντική» επιβεβαίωση της... θεωρίας στο χορτάρι μάλλον δεν την περίμενε κανένας: οι «Κόκκινοι» έκαναν αγωνιστικό φύλλο και ποδοσφαιρικό φτερό τους «Δράκους»- και, μάλιστα, εκτός έδρας- παίρνοντας από τώρα, ουσιαστικά, το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» 20λεπτό οι φιλοξενούμενοι άναψαν στο φουλ τις μηχανές κι ακολούθησε καταιγίδα που παρέσυρε τη δύσμοιρη Πόρτο: 0-1 στο 25΄ με τον Μανέ να εκμεταλλεύεται το λάθος Χοσέ Σα μετά το σουτ του Βαϊνάλντουμ. Πριν προλάβουν να ψελλίσουν «ψυχρολουσία» οι γηπεδούχοι, ο Σαλάχ πήρε το ριμπάουντ στο 29΄ μετά από τρομερό σουτ του Μίλνερ στο δοκάρι και με μυθικό τρόπο «έγραψε» το 0-2, φτάνοντας τα 30 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις!


Στο δεύτερο ημίχρονο η αρμάδα του Κλοπ μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει τη δουλειά- όπερ και εγένετο: 0-3 στο 53΄ μετά από μαγικό συνδυασμό Σαλάχ- Φιρμίνο, σουτ του τελευταίου, απόκρουση και ο Μανέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το μαρτύριο της ομάδας του Κονσεϊσάο, όμως, δεν είχε τελειώσει: 0-4 ο Φιρμίνο στο 70΄ έπειτα από τρομερό γύρισμα του Μίλνερ και κερασάκι στην ήδη υπάρχουσα τούρτα πρόκρισης από τον απόλυτο πρωταγωνιστή- τον Μανέ, που στο 85΄ με «τούβλο» εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-5!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ