2018-02-15 14:01:12
Φωτογραφία για Πασίγνωστη σταρ του Hollywood με απίστευτα κανόνια... τα πετάει όλα έξω για να δείξει πως φοριέται το μαγικό σουτιέν που κάνει τις γυναίκες να τρελαίνονται και τους άντρες να παραμιλάν (ΒΙΤΝΕΟ
Η πληθωρική ηθοποιός και μοντέλο Άμπερ Ρόους έριξε το instagram βγάζοντας τα στήθη της φάτσα φόρα σε όλο το κοινό του διαδικτύου.

Η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το επαναστατικό σουτιέν που ανορθώνει το στήθος και δεν αποκολλάται με τίποτα και έκανε μία μικρή επίδειξη μπροστά σε όλους τους χρήστες του instagram.

Η εκρηκτική Άμπερ Ρόους έδειξε αναλυτικά πως φοριέται αυτό το σουτιέν και μάλιστα είπε ότι είναι ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί για τις γυναίκες.

Εμείς από την μεριά μας ψάξαμε και βρήκαμε αυτό το επαναστατικό σουτιέν που έχει προκαλέσει πανικό σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως και μάλιστα το βρήκαμε να πωλείται και στην Ελλάδα στην τιμή μόλις των 25 ευρώ.

Μάλιστα το Cross make up bra είναι πολλών χρήσεων και διαθέτει υποαλλέργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας η οποία με ένα απλό σαπούνισμα κολλάει και πάλι σαν να είναι η πρώτη χρήση του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημες σταρ του Hollywood δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για αυτό το επαναστατικό σουτιέν που κάνει τις γυναίκες να δείχνουν θεές και τους άντρες να παραμιλάν.

Δείτε την σελίδα πώλησης του σουτιέν στην Ελλάδα. Τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Δείτε το βίντεοΔείτε την σελίδα πώλησης του σουτιέν στην Ελλάδα. Τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ