2018-02-16 14:00:40
Φωτογραφία για Πώς να πεις «αντίο» στα σπυράκια
Γνωστό το σενάριο: έχεις να πας κάπου, σε κάποια εκδήλωση, να βγεις ραντεβού, να βγεις έξω με τις κολλητές σου κτλ. και να που… σκάει ξαφνικά ένα σπυράκι από το πουθενά!

Να είναι η περίοδος που περιμένεις από μέρα σε μέρα, να είναι το ότι τις τελευταίες ημέρες ξέχασες να βάλεις ενυδατική; Όποιος κι ο λόγος το θέμα είναι τι κάνεις τώρα για να φτιάξεις την κατάσταση!

Τα παρακάτω 3 hacks κάνεις! Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις την όψη ενός άσχημου σπυριού στο πρόσωπο και να σώσεις την κατάσταση! Μέσα σε μερικές ώρες να ξέρεις ότι θα το έχεις ξεφορτωθεί!

Tip 1: Βάλε πάγο

Ο πάγος είναι θαυματουργός σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί βοηθάει στο να «ξεπρηστεί» το σπυράκι. Λειτουργεί τέλεια ακόμα και στα πιο επίμονα σπυράκια. Τύλιξε ένα παγάκι σε μια πετσέτα και πίεσε ελαφρά για λίγα λεπτά πάνω στο σπυράκι.

Tip 2: Drying Cream

Υπάρχουν στην αγορά και στα φαρμακεία ειδικές κρέμες για τα σπυράκια (βλ. Dalacin C) που ξηραίνουν τα σπυράκια, ακόμα και αυτά με το πολύ πύον! Μετά το παγάκι λοιπόν, εφάρμοσε μια τέτοια κρέμα.

Tip 3: Αποτοξινωτική μάσκα

Ο καλύτερος σου φίλος, είτε για τα σπυράκια και για την επιδερμίδα σου γενικότερα, είναι μια αποτοξινωτική μάσκα προσώπου. Θα αναζωογονήσει το δέρμα και θα θρέψει την περιοχή που έχει βγει το σπυράκι.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ