2018-02-16 14:31:36
Φωτογραφία για Οι κριτές του MASTERCHEF μιλούν για όλα...
Το MasterChef ,τη φετινή σεζόν επέστρεψε με πιο...ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα, και σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης. 

Οι πρωταγωνιστές του, οι τρεις κριτές, μιλούν στο Tv Κοus kous Πώς είναι η εμπειρία από τη δεύτερη σεζόν του MasterChef; Για σένα Λεωνίδα, με νέο ρόλο...

Ιωαννίδης: «Αυτόν τον καιρό η καθημερινότητά μου είναι απομονωμένη στο στούντιο των γυρισμάτων και πολύ λιγότερο σε επαφή με αυτό που συμβαίνει στον κόσμο εκεί έξω. Αυτό συνοψίζεται σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, γεμάτη χιούμορ, παρέα με φίλους, και μια συντονισμένη ομάδα αλλά και με παιδιά που έχουν διάθεση να μάθουν, να προχωρήσουν, που βάζουν τη μαγειρική πάνω από τον ανταγωνισμό».

Κοντιζάς: «Η πιο εμφανής διαφορά είναι ότι νιώθω πιο σίγουρος στα πατήματά μου, αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει γίνει ρουτίνα. Η διαδικασία παραμένει μαγική και ενδιαφέρουσα για όλους εμάς που συμμετέχουμε». 


Κουτσόπουλος: «Δεν το βλέπω ως ρόλο, και πέρσι και φέτος είμαι ο εαυτός μου. Είναι διαφορετική σίγουρα η θέση μου, πέρσι ήμουν πίσω από τις κάμερες, φέτος μπροστά, όμως, ήμουν και είμαι το ίδιο απαιτητικός. Με μεγάλη χαρά θα πω ότι περνάμε πολύ καλά και μέσα στο πλατό και εκτός, και αυτό για μένα είναι σπουδαίο».

Έχει αλλάξει ο τρόπος προσέγγισής σας; 

Ιωαννίδης: «Ως κριτής δεν υποδύομαι έναν ρόλο. Είμαι ο εαυτός μου. Αυθόρμητα προσπαθώ να μεταφέρω στα παιδιά την εμπειρία μιας καριέρας που κρατά πάνω από είκοσι χρόνια, μια καριέρα που δεν χτίστηκε μόνο στις κουζίνες αλλά και σε παράπλευρους τομείς της γαστρονομίας».

Κοντιζάς: «Νομίζω ναι, αλλά πρόκειται για μικροπράγματα. Όταν μπαίνω στην κουζίνα του ''MasterChef'', νιώθω σαν να μπαίνω στην κουζίνα εστιατορίου. Κι επειδή το τελευταίο το κάνω πολλά χρόνια, η συμπεριφορά μου είναι η ίδια. Θέλω να πω ότι δεν έχω κάποιο ρόλο, είμαι ο εαυτός μου και πλέον είμαι πιο ασφαλής. Ό,τι δεν μου αρέσει το λέω».

Κουτσόπουλος: «Όχι, επειδή και την περσινή σεζόν είχα άμεση επαφή με τους παίκτες, δεν έχουν αλλάξει πολλά. Το μοναδικό μου άγχος είναι το να είμαι δίκαιος, θέλω να νιώθω ότι αυτό που λέω είναι αμιγώς μαγειρικό, τα παιδιά κρίνονται για το αποτέλεσμα του πιάτου και τις ικανότητές τους στην κουζίνα. Ξέρεις, όταν μου έγινε η πρόταση, είπα στην παραγωγή: ''Θέλω να λέω αυτό που πιστεύω''. Εκείνοι μου απάντησαν: ''Φυσικά, λέγε ό,τι θες''. Οπότε, θέλω να είμαι αντάξιος της θέσης που μου δόθηκε».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ