2018-02-16 18:56:24
Φωτογραφία για Ο κούκλος τραγουδιστής των Ρομά τιμάει με τραγούδι τον Μανώλη Αγγελόπουλο και ξεσπάει για όσους κρύβουν και πολεμούν τη φυλή τους [photos]
Θοδωρής Βερλής-«Χίλια Κομμάτια»: Στα backstage του νέου του βιντεοκλίπ προς τιμήν των Ρομά και του Μανώλη Αγγελόπουλου Το νέο του τραγούδι, φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου!

Ο Θοδωρής Βερλής είναι ένας καθαρόαιμος λαϊκός ερμηνευτής, που διαθέτει όλα αυτά τα απίστευτα μουσικά γυρίσματα, που χαρακτηρίζουν τη φυλή των Ρομά, όπου και ανήκει. Μετά από αποχή δύο χρόνων, επιστρέφει μουσικά με ένα τραγούδι-έκπληξη, με ιδιαίτερη σημασία για εκείνον!

Θέλοντας να τιμήσει τη φυλή του, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους αυτούς που την κρύβουν, αλλά και τον μεγάλο Μανώλη Αγγελόπουλο, σε λίγες μέρες κυκλοφορεί σε διασκευή, την τεράστια επιτυχία του άρχοντα των Ρομά, με τίτλο «Χίλια Κομμάτια», σε μουσική και στίχους του Ηλία Αγγελόπουλου.

Ο Θοδωρής Βερλής αφέθηκε στον σκηνοθετικό φακό του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, και όσοι έχουν δει το βιντεοκλίπ για το «Χίλια Κομμάτια», κάνουν λόγο για ένα μοναδικό μουσικό και οπτικό αποτέλεσμα.


Με ανάρτησή του στο Facebook,φανερά συγκινημένος που ερμηνεύει Μανώλη Αγγελόπουλο, ο Θοδωρής Βερλής, ξέσπασε κατά όλων αυτών που τον πολέμησαν, λόγω της καταγωγής του, και όχι μόνο:

«Η αποχή μου από το τραγούδι και γενικά από τον καλλιτεχνικό χώρο είναι εδώ και δύο χρόνια και σε αυτό συνέβαλαν κάποιοι κακοπροαίρετοι άνθρωποι και κάποιοι κακεντρεχείς χαρακτήρες ειδικά από τη φυλή των Ρομά που το παίζουν Ρομά.

Η αποχή μου αυτά τα αυτά τα 2 χρόνια τους έλυσε τα χέρια, μιας και με πολεμάνε από την πρώτη στιγμή που έκανα την εμφάνισή μου στο τραγούδι. Επιστρέφω για τους φίλους μου, αυτούς που με αγαπάνε ,αυτούς που αγαπάω. Είστε όλοι εσείς όλοι από τη φυλή μου, είμαι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας ,είμαι ο Θοδωρής και αφήνω πίσω μου κακούς ανθρώπους που με ζήλο φθόνο τρόπο και άσχημα λόγια πώς το πρόσωπό μου. Σας αφιερώνω το καινούργιο μου κομμάτι που έρχεται σε λίγες μέρες «Χίλια κομμάτια» από το μεγάλο Μανώλη Αγγελόπουλο τον άρχοντα της φυλής μας.Είμαστε όλοι μία γροθιά».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ