2018-02-16 19:11:26
Φωτογραφία για Αλήθειες με τη Ζήνα: Για άλλη μια φορά φάνηκε πως ο κόσμος την αγαπάει - Τι νούμερα έκανε χθες η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη;
Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου ήταν χθες και η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ξεκίνησε με μία σύνδεση με την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- Ελπίδα", δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα, αλλά και καλώντας τον κόσμο να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Παράλληλα, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε ο Καναδός ερευνητής που διόρισε η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, για τις εξελίξεις στην οικογένεια.

Στη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, ο Κώστας και η Εύα, οι οποίοι γνωρίστηκαν σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής τους, κατά τη διάρκεια της απεξάρτησής τους από τις ουσίες και πλέον έχουν φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ενώ ο ψυχίατρος Χρήστος Καραμπάτσος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Star και ανέλυσε το προφίλ της Ειρήνης Λαγούδη, αναφερόμενος στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου...

Στο γενικό σύνολο η εκπομπή έκανε 17,9% και στο δυναμικό κοινό 19,7%.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ