2018-02-16 20:38:15
Φωτογραφία για Γάμος 2018: Υπάρχουν τάσεις στα λουλούδια;
Κάθε γυναίκα που προετοιμάζεται για τον μελλοντικό της γάμο αναζητά εκείνα τα trends που θα την καθοδηγήσουν σωστά ώστε να δημιουργήσει με επιτυχία το δικό της νυφικό look. Ένα στοιχείο όμως που έχει εξίσου την τιμητική του την ημέρα αυτή είναι τα λουλούδια. Μία ενημερωμένη νύφη, λοιπόν, δεν αναζητά μόνο τις τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ αλλά και στα λουλούδια. Κάθε χρόνο η Διεθνής Ένωση Ανθοπωλών ανακοινώνει τις πιο δημοφιλείς τάσεις οι οποίες θα κυριαρχήσουν φέτος και στη γαμήλια διακόσμηση.

Ποιες είναι αυτές;

Πολυέλαιοι με λουλούδια

Η έννοια του κλασικού πολυελαίου αλλάζει και γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα. Πολύχρωμα λουλούδια μαζί με πρασινάδες κρέμονται από το ταβάνι και δημιουργούν ένα avant garde στυλ στη διακόσμηση της δεξίωσης. Εκτός από πολύ φωτογραφήσιμοι οι πολυέλαιοι γεμάτοι με λουλούδια θα ταιριάξουν απόλυτα στο στυλ της νύφης που θέλει να ξεχωρίσει. Ανάμεσα στις επιλογές λουλουδιών που μπορείς να διαλέξεις είναι η αλστρομέρια και το δελφίνιο.


Αψίδα από λουλούδια

Η αψίδα γεμάτη λουλούδια θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι στους γάμους του εξωτερικού καθώς είναι το σημείο όπου τελείται το μυστήριο. Μπορεί στην Ελλάδα να μην συνηθίζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό όμως αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο να αξιοποιήσεις τα λουλούδια στο γάμο σου ειδικότερα αν παντρεύεσαι τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ανθοδέσμη με πράσινα φυτά

Τα τελευταία χρόνια η τάση αυτή γοητεύει όλο και περισσότερο τις μέλλουσες νύφες. Τα κακτοειδή και παχύφυτα φυτά προστίθενται στις ανθοδέσμες και το αποτέλεσμα που προκύπτει έρχεται κατευθείαν από τη φύση. Ανάμεσα στις επιλογές που μπορείς να συνδυάσεις είναι ο ευκάλυπτος, το γιασεμί, η ακακία και το ασημόφυλλο.

Ανθοδέσμη με ελεύθερο στυλ

Ξέχνα τις στυλιζαρισμένες ανθοδέσμες γιατί η νέα τάση επιβάλλει ελεύθερο στυλ με ασσύμετρα λουλούδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κρεμαστές ανθοδέσμες που επανήλθαν ως το απόλυτο trend στο γάμο για το 2018.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ