2018-02-16 21:08:38
Φωτογραφία για Με τεχνικές... Λεβίνσκι θα «στριμώξει» τον Ντόναλντ Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς
Θα βγάλει τα άπλυτά του (και τα δικά της) στη φόρα

 Κράτησε το φόρεμα από τη βραδιά που πέρασαν μαζί και πρόκειται να το υποβάλλει σε εξέταση DNA Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς δεν θα αρκεστεί μόνο στα λόγια για να στηρίξει

όσα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της το 2011 σχετικά με την ερωτική της σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ, την εποχή που εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια.

Όπως φαίνεται, έχει κρατήσει και... αποδεικτικά στοιχεία από την πρώτη βραδιά που πέρασαν μαζί, επιστρατεύοντας τεχνικές του παρελθόντος που παραπέμπουν στο σκάνδαλο της σχέσης Μπιλ Κλίντον-Μόνικα Λεβίνσκι.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος The Blast, η Ντάνιελς (της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ) κράτησε το χρυσό φόρεμα που είχε βάλει στο επίμαχο ραντεβού της το 2006 με τον μεγιστάνα Τραμπ, σε ξενοδοχείο του Λέικ Τάχο. Σύμφωνα με πηγές, το ένδυμα έχει «διατηρεί ανέπαφο σε άριστη κατάσταση» και η πορνοστάρ σκοπεύει να το υποβάλει σε εξέταση DNA, ώστε να εντοπιστεί πάνω του γενετικό υλικό του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, όπως δέρμα, τρίχες ή άλλα... αποδεικτικά στοιχεία της επαφής τους.

Η υπόθεση θυμίζει ξεκάθαρα το «λεκιασμένο φόρεμα» της Μόνικας Λεβίνσκι, της νεαρής εργαζόμενης στον Λευκό Οίκο που το 1998 είχε χρησιμοποιήσει ένα φόρεμα λεκιασμένο με σπέρμα για να «αποδείξει» ότι είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος Blast, η Στόρμι Ντάνιελς είναι αποφασισμένη να λύσει σύντομα τη σιωπή της σχετικά με τις ερωτικές της επαφές με τον σημερινό Αμερικανό πρόεδρο, μετά την παραδοχή του δικηγόρου του ότι της έδωσε 130.000 δολάρια πριν από δύο χρόνια για να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Σύμφωνα με την ίδια, η αποκάλυψη του δικηγόρου παραβιάζει μονομερώς τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν συνάψει, δίνοντάς της το δικαίωμα να.... τα βγάλει όλα στη φόρα σχετικά με τον παράνομο δεσμό της με τον Τραμπ.

Βέβαια, δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε τι άλλο μπορεί να έχει να αποκαλύψει η 38χρονη σήμερα πορνοστάρ, δεδομένου ότι το 2011 είχε μιλήσει με αρκετές λεπτομέρειες για τον επίμαχο δεσμό, που κατά την ίδια ξεκίνησε λίγο αφότου η Μελάνια είχε φέρει στον κόσμο τον πρώτο της γιο με τον Τραμπ. Ειδικότερα, είχε μιλήσει για το πώς την προσέγγισε ο μεγιστάνας, πώς ήταν το σεξ μαζί του και τις συνήθειές του εντός και εκτός κρεβατιού.

Πάντως η Στόρμι κρύβει σίγουρα και άλλους άσσους στο μανίκι της, αφού... ξέθαψε το φόρεμα από την γκαρνταρόμπα της για να «βάλει στη θέση τους» όλους όσους θα βγουν να την αμφισβητήσουν. Κι αυτοί θα είναι σίγουρα πολλοί.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ