2018-02-17 13:24:22
Φωτογραφία για 17χρονη έζησε τον εφιάλτη που είχε ζήσει και ο παππούς της 70 χρόνια πριν..
Ο παππούς της Carly, Charles Cohen, ήταν μόλις 12 ετών όταν ο ένοπλος Howard Unruh σκότωσε 13 ανθρώπους στο Camden του New Jersey, τους γονείς του και την γιαγιά

τουΕβδομήντα χρόνια πριν ένα μικρό αγοράκι κρύφτηκε στη ντουλάπα για να γλιτώσει από πυροβολισμούς, όταν ο γείτονας σκότωσε τους γονείς και την γιαγιά του.

Φωτογραφία από τους άτυχους γονείς

Ήταν το πρώτο περιστατικό μαζικών πυροβολισμών που καταγράφηκε στις ΗΠΑ. Ο παππούς της Carly, Charles Cohen, ήταν μόλις 12 ετών όταν ο ένοπλος Howard Unruh σκότωσε 13 ανθρώπους στο Camden του New Jersey, όπως δήλωσε η 17χρονη στην nydailynews.com.

Πριν λίγες ημέρες στη Φλόριντα, μια 17χρονη έζησε τον εφιάλτη του παππού της μέσα στο σχολείο που φοιτούσε. Η Carly Novell είναι τελειόφοιτη στο λύκειο Majory Stoneman Douglas, της Φλόριντα, το σχολείο όπου οι πυροβολισμοί του Νίκολας Κρουζ αφαίρεσαν 17 αθώες ψυχές.


Η νεαρή κοπέλα με ένα συγκινητικό tweet γνωστοποίησε την συγκλονιστική ιστορία της. «Αυτά τα γεγονότα δεν θα έπρεπε να επαναλαμβάνονται. Κάτι πρέπει να αλλάξει«, γράφει χαρακτηριστικά Όταν ο μανιακός εκτελεστής μπήκε στο σχολείο της Φλόριντα από όπου είχε πρόσφατα αποβληθεί και ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, η Carly Novell κρύφτηκε στην ντουλάπα της αίθουσας για τις εφημερίδες που έχει το σχολείο της.

Προσπάθησε να καθυσηχάσει τους συμμαθητές της και ένιωσε ένα εξαιρετικά δυνατό συναίσθημα: Αυτό της ανακούφισης, όταν άνδρες της αστυνομίας τους απελευθέρωσαν.

Μετά την τρομακτική εμπειρία, η έφηβη σκέφτηκε τον παππού της, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2009. Και είπε πως οι δύο τους μοιράζονται «κάτι πολύ σημαντικό».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ