2018-02-17 16:38:22
Φωτογραφία για Μέσω smartphone οι περισσότερες αγορές wireless συσκευών
Τα smartphones αποτελούν το προτιμητέο κανάλι πώλησης για την αγορά wireless συσκευών, σύμφωνα με έρευνα της JD Power.

Η έρευνα κατέδειξε ότι η πλειοψηφία των καταναλωτών χρησιμοποιεί τα smartphones για να αγοράσει νέες συσκευές έναντι των desktop, των τηλεφωνικών πωλήσεων ή των φυσικών αγορών. Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι καταναλωτές που πραγματοποιούν τις αγορές μέσω smartphone έχουν την καλύτερη καταναλωτική εμπειρία.

Η JD Power κατατάσσει την ικανοποίηση των πελατών σε μια κλίμακα 1.000 βαθμών, με τις αγορές wireless συσκευών μέσω smartphone να σημειώνουν 857 βαθμούς. Ακολουθούν οι αγορές σε κατάστημα που συγκεντρώνουν 842 βαθμούς, ενώ υψηλά στην ικανοποίηση των πελατών βρίσκονται και οι τηλεφωνικές αγορές με 836 βαθμούς. Τέλος, οι αγορές μέσω desktop, laptop και tablets συγκεντρώνουν 823 βαθμούς. Επίσης, εκτιμάται ότι οι καταναλωτές που αγοράζουν νέες συσκευές μέσω smartphone ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στην όλη διαδικασία, με τον χρόνο αυτής να ανέρχεται σε 10,6 λεπτά.

Παρόλη την γενικότερη ικανοποίηση των καταναλωτών στις αγορές μέσω smartphone, η αγορά wireless συσκευών σε καταστήματα παραμένει ακόμη υψηλή.

Τέλος, η έρευνα εκτός από την ικανοποίηση των καταναλωτών για τις αγορές wireless συσκευών, μελέτησε και την ικανοποίηση σε άλλους τομείς και βρήκε ότι οι πελάτες που έχουν απεριόριστα δεδομένα, ήταν πιο ικανοποιημένοι από την υπηρεσία κατά 12 βαθμούς σε σύγκριση με όσους δεν είχαν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ