2018-02-17 19:20:46
Φωτογραφία για Νίκος Πολυδερόπουλος: Πώς προσέγγισε τον σκληρό ρόλο του στο ΤΑΤΟΥΑΖ;
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μετά τον Μύρο που έγραψε ιστορία στο ΜΠΡΟΥΣΚΟ,υποδύεται τον

μανιακό δολοφόνο ,Ορφέα, κι ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις .Ο ίδιος μιλά στο Tv Έθνος για τον ρόλο ,πώς τον προσέγγισε, αλλά και για τις αντιδράσεις τού κόσμου όταν τον συναντά έξω Πώς προσέγγισες τον ρόλο του Ορφέα στο «Τατουάζ»; Αληθεύει πως μελέτησες τη ζωή serial killers για να πάρεις στοιχεία τους;  

Παρακολούθησα πάρα πολλές ταινίες και μελέτησα πολλές ιστορίες ανθρώπων που υπήρξαν serial killers. Προσπάθησα να αντλήσω στοιχεία από τον τρόπο που συμπεριφέρονταν, από τον τρόπο που διηγούνταν τις δικές τους ιστορίες. Για εκείνους οι πράξεις τους είναι συνώνυμες της δικαιοσύνης.  

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο; Ίσως η μετάβαση από τον καλό στον κακό; 

Το πιο δύσκολο ήταν να μπορέσω να τους καταλάβω. Για να πω την αλήθεια, κατά κάποιον τρόπο τον καλό τον κράτησα. Ο Ορφέας είναι ένα παιδί με διπολική διαταραχή, έχει δύο όψεις. Είναι και καλός, είναι και κακός. Πιστεύω πως υπάρχει μερίδα του κοινού που τον συμπαθεί. Έχει καταφέρει να μην είναι μισητός γιατί βλέπουμε πως για όλα όσα κάνει δεν ευθύνεται αποκλειστικά εκείνος και πως τα βιώματά του τον έχουν διαμορφώσει έτσι.  


Στον δρόμο σε κοιτούν περίεργα;  

Με πλησιάζουν τις περισσότερες φορές και μου λένε «μα γιατί τις σκοτώνεις; Γιατί τόσο γλυκό παιδί το κάνεις αυτό;». Δεν πιστεύω πως με φοβούνται.  

Ο ρόλος στο «Τατουάζ» ήταν λοιπόν μία μεγάλη ευκαιρία για εσένα;  

Ο ρόλος του Ορφέα ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να εξελιχθώ. Μία ευκαιρία να δημιουργήσω, να δουλέψω σκληρά ,και να βγάλω ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ρόλος αυτός απαιτεί συνεχή δουλειά και αυτοσυγκέντρωση.  

Πηγή: tv έθνος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ