2018-02-17 22:58:19
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σταύρου Νικολαΐδη για τις αποβολές της συζύγου του σε προχωρημένη εγκυμοσύνη: «Αυτό όποτε το λέω μου κόβονται τα πόδια! Τα παιδιά...» (Video)
Ο Σταύρος Νικολαΐδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για τις αποβολές που είχε η σύζυγός του, σε προχωρημένο, μάλιστα, στάδιο της εγκυμοσύνης, πριν έρθει στον κόσμο ο 8,5 μηνών σήμερα γιος τους.

«Αποβολές λέγονται αλλά δεν ήταν αποβολές με την έννοια που ξέρουμε όλοι... Έσπαγαν τα νερά! Ήταν σαν να γεννάει... Έσπαγαν τελείως τα νερά, τα έμβρυα ήταν μια χαρά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα... Φαντάσου πως δύο ώρες πριν το πάρουν, ήταν ακόμα ζωντανό... Αυτό όποτε το λέω μου κόβονται τα πόδια! Τα παιδιά ήταν μια χαρά... Ήταν και δύο κοριτσάκια και ήθελα πάρα πολύ να κάνω κορίτσι! Τότε γιατί τώρα που έκανα το αγόρι δεν το αλλάζω με τίποτα...» είπε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε «Όταν συνέβη την πρώτη φορά, πέρασαν μήνες για να συνειδητοποιήσω τι είχε μέσα της η γυναίκα μου... Πόσο δύσκολα το πέρασε... Έκανε δύο γέννες χωρίς παιδί, για την ψυχολογία της ήταν τρομερό... Της έκαναν τεχνητούς πόνους για να της το πάρουν...».

Δείτε τα βίντεο...
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ