2018-02-18 19:28:16
Φωτογραφία για Η τρελή δικαιολογία μιας γυναίκας στην αστυνομία για την… άδεια από τον θεό
Αυτή η ιστορία τα είχε όλα: Παναγία, μικρό Χριστό και έναν ζωντανό-νεκρό Πολλές δικαιολογίες έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για να αποφύγει κάποιος μια κλήση ή μια σύλληψη. Η γυναίκα της ιστορίας μας όμως φαίνεται ότι το παράκανε με τη δική της όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την αστυνομία επειδή έτρεχε.

Η γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ οδήγησε την αστυνομία σε κυνηγητό και όταν τελικά εκείνοι την ακινητοποίησαν, υποστήριξε πως είναι η… Παναγιά και βρισκόταν καθ’ οδόν για να παραλάβει τον μικρό Ιησού. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, είχε την άδεια του θεού για να τρέξει πάνω από το όριο της επιτρεπόμενης ταχύτητας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα και όπως μεταδίδει το Associated Press, ένας αστυνομικός στο Κεντάκι έκανε σήμα στην 52χρονη Κόνι Άλεν από το Τενεσί, το περιασμένο Σάββατο, να σταματήσει, αλλά εκείνη τον αγνόησε. Ακολούθησε ένα κυνηγητό με υψηλές ταχύτητες και ένας άλλος αστυνομικός κατάφερε να σταματήσει μπροστά της αναγκάζοντάς τη να ακινητοποιηθεί.

Όταν πλησίασε το αυτοκίνητό της, αρνήθηκε να βγει έξω και να δείξει τα χέρια της. Όταν ο αστυνομικός χτύπησε το γκλοπ στο παράθυρο του οχήματος, άρχισε τις δικαιολογίες. Ανάμεσα στα άλλα, είπε στην αστυνομία ότι είχε πεθάνει πριν από πέντε χρόνια!

Πλέον διώκεται για μια σειρά από κατηγορίες…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ