2012-05-29 20:32:14
Φωτογραφία για Ο φάκελος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ πήρε την τυπική έγκριση από την ΕΕΑ
Ο φάκελος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ πήρε την τυπική έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει να φανερώσει τα χρήματα που λέει ότι σκοπεύει να διαθέσει για τον Παναθηναϊκό.

Πλήρη έκρινε τον φάκελο του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στη συνεδρίαση της Τρίτης.

Η εισηγήτρια Μελίνα Γιαννακοπούλου τόνισε στα μέλη ότι όλα τα στοιχεία είναι νόμιμα και επαρκή και επομένως, πρέπει να επιτραπεί στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Η εισήγηση της έγινε ομόφωνα δεκτή και η ΕΕΑ άναψε το πράσινο φως. Για την εξέλιξη ενημερώθηκε η δικηγόρος του Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου και μετέφερε την είδηση στον πελάτη της.

Ο νομικός σκόπελος ξεπεράστηκε για τον υποψήφιο επενδυτή του Τριφυλλιού, όμως τώρα αρχίζει το ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης. Ο Φεϊζάλ καλείται να υλοποιήσει τις εξαγγελίες του και να παρουσιάσει τα χρήματα που ισχυρίζεται πως είναι πρόθυμος να διαθέσει για τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εξέτασε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση το φάκελο του Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Φαιζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ , αποφάσισε να του χορηγήσει άδεια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ