2018-02-19 10:06:18
Φωτογραφία για Η εθνική ομάδα πόλο συνέτριψε με 20-2 τη Μάλτα
Δεν συνάντησε, όπως άλλωστε αναμενόταν, αντίσταση από την Μάλτα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, στον τρίτο αγώνα της στον Β’ Όμιλο των προκριματικών του Europa Cup, αφού την συνέτριψε στο Σπλιτ με 20-2.

Τα Οκτάλεπτα: 3-0, 3-0, 8-1, 6-1

Η εθνική ομάδα έφτασε στη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση και απομένει ο αγώνας της με την Ολλανδία, αύριο Κυριακή (18/2) στις 11 το πρωί για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (Final-8).

Περιμένει, εξάλλου, το αποτέλεσμα του αγώνα Κροατία – Σερβία, που γίνεται αργότερα απόψε για να δει αν έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς (με νίκη των Κροατών θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή).

Οι διεθνείς μας έφτασαν εύκολα στη νίκη επί της Μάλτας, με πλουραλισμό και πολυφωνία στην επίθεση, απροσπέλαστη άμυνα και ανεβάζοντας τον ρυθμό στα δύο τελευταία οκτάλεπτα. Ο Βλάχος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες (και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ζερδεβά).

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 3, Καπότσης 5, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 1, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς.

ΜΑΛΤΑ: Γκρίστι, Μπουτζέλι, Γκαλέα, Ζάμιτ Ν., Αμπέλα, Ζάμιτ Μ. 1, Καμίλερι Σ. 1, Καμίλερι Τζ., Πλούμπτον, Κούσιν, Μίζι, Ζάμιτ Ντ., Τάντι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ